Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

  • • Familieluksus
  • • Mange barer og restauranter
  • • Inngang til badelandet inkludert

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte.

På Atlantis The Palm, dette ikoniske hotellet lengst ut på Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Midtøstens største badeland, bølgemaskin, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig bra hotell, vi var kjempefornøyde hele familien på åtte personer i tre generasjoner!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantis The Palm er et luksuriøst hotell som ligger ytterst på Palm Jumeirah. Hotellet har det sunkne Atlantis som tema og ligger like ved en egen strand med utsikt over Dubais skyline. Her er det, i tillegg til en rekke aktiviteter å sysselsette seg med, et bassengområde med to basseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. På området er det også en populær beach club, White beach, med et instagramvennlig evighetsbasseng.

Aquaventure – Midøstens største badeland
Når du bor på Atlantis The Palm har du inngang til Midtøstens største badeland, Aquaventure, inkludert. Her er det flere utfordrende vannsklier og privat strand. En av skliene går i tunnel gjennom haiakvariet, eller man kan rafte ned en foss. Her er også et område spesielt for de mindre barna.

Her finner du også Wavehouse, et nytt fornøyelsessenter med bowling, arkadespill for barn og tenåringer, en Surf's Up Wave Rider (bølgemaskin) og en restaurant som bl. a. serverer burgere, pizza og milkshakes.

Restauranter i verdensklasse
Hotellet har flere restauranter av høy klasse, med forskjellige konsept og mat fra alle verdens hjørner.

Noen av de mest kjente restaurantene er japanske Nobu, to restauranter som drives av Gordon Ramsay og restaurant Hakkasan med en stjerne i guide Michelin. Restaurant Ossiano, også denne med en stjerne i guide Michelin, er en undervannsrestaurant med utsikt mot et stort akvarium.

Saffron er Dubais største asiatiske bufférestaurant med mer enn 200 retter å velge blant, og her kan du også innta en fabelaktig brunsj på lørdager. Kaleidoscope er hotellets andre bufférestaurantene. Det er også et amerikansk steak house, en libanesisk restaurant, en tex-mex restaurant, med flere. Noen restauranter har aldersgrense 10 år.

For barn og ungdom
Det er lekerom og barneklubb i hotellets regi (3-12 år). Klubben Rush er for tenåringer og der er det dataspill og PlayStation. Det er en kino og en bar som serverer milkshakes og alkoholfrie drinker. Barne- og ungdomsklubben er mot avgift for gjester som bor i dobbelt- og deluxerom. Men er inkludert i clubrommene.

Øvrig
Wifi inkludert. Spa med et flertall behandlinger mot avgift. Tennis, massasje og treningsrom, noen aktiviteter mot avgift. Muligheter for personlig trener, mot avgift. Dykkesenter på stranda. På hotellområdet er der mer enn 30 butikker, blant annet Chanel og Tiffany & Co. Romservice. Vaskeriservice. Lokaltrafikk.

Måltider

Vinter 2022/23:

  • Halvpensjon inkludert i periodene 1.10-25.12 samt 7.1-30.4 (frokost og middag inkl. brus och vann).
  • Frokostbuffé inkludert i perioden 26.12-6.1.

Sommer 2023:

  • Halvpensjon inkludert.

Halvpensjon
Halvpensjon omfatter frokost i en av bufférestaurantene Saffron eller Kaleidoscope. Middagen kan inntas i bufférestaurantene eller i et 10-talls á la carte-restauranter. Vil du spise i hotellets fineste restauranter kommer det et tillegg i prisen (cirka AED 200-850/person, varierer fra restaurant til restaurant).

Verdt å vite

  • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2023 er maksantall i dobbeltrommene 3 personer.

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm er hotellet for deg som vil bo i heftige omgivelser der hver centimeter er spektakulær. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette eksklusive hotellet som kan skilte med en sterk personlighet og ett par prisbelønte restauranter. Her venter en avslappet ferietilværelse i unikt innredede rom der fargerike møbler og Studio 54 møter moderne teknologi. Det hele med en henførende utsikt utover havet og Dubai skyline.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger der den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah starter. Her venter en deilig og solsikker ferie for hele familien! Slapp av i det herlige bassengområdet eller på den private sandstranda. Hotellet tilbyr også flere hyggelige restauranter som burde passe de fleste smaksløker.