En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

5004 vurderinger
Utmerket
 
2942
Veldig bra
 
1560
Bra
 
352
Mindre bra
 
87
Dårlig
 
65

Fem siste vurderinger

10.12.2019

av palrye Trondheim, Norge

Sentralt i Dubai

Et veldig bra hotel med fin beliggenhet. Kort vei til Dubai mall og Burj khalifa. Mange gode spisesteder i gangavstand fra hotellet. Vi hadde rom vent bort fra hovedveien, noe som nok er en fordel hvis du ikke liker trafikkstøy. Vi kommer garantert tilbake neste gang vi er i Dubai.

 
21.01.2019

av Tildal72 Bryne, Norge

Dette var ikke bra.

Firmaet jeg jobber for har en avtale med Rotana kjeden og det er grunnen til dette hotellet ble valgt. Ved ankomst kl 01.30 virket ikke nøkkel systemet og jeg fikk et rom uten nøkkel. Dagen etter var jeg nede 4 ganger med feil på nøkkelkortet, etter dette fikk jeg et nytt rom. På dette rommet var det en fryktelig høy lyd i taket. Fikk nytt rom dagen etter. Dette nye rommet var fint, men der kunne jeg ikke stille temperaturen. Den var konstant 19 grader. 5 netter er endelig over. Skal aldri tilbake til dette hotellet.

 
10.03.2017

av Malin O Karmøy, Norge

Flott hotel

Flott hotell - meget service innstilt personale, flotte store rom, noe utdatert bad, men i god stand. Savnet balkong. Nydelig frokost. Bassengområdet i annet bygg trakk litt ned - og der var det dyrt.

 
07.12.2015

av Rolf H Hedmark, Norge

King de Luxe

Vi fikk et rom i 17. etasje (av 30) med utsikt over poolen i 8. og ikke minst Jemeirah-stranden. To store rom, tv i begge. God seng og to toaletter. Ett bad med kar. Mer enn nok plass for to. Frokosten var veldig bra, rikt utvalg i arabiske og internasjonale retter. Beliggenheten til hotellet er bra inntil Sheik Zayed Road. Avstandene i denne byen, men bare 5 min med taxi til Dubai Mall og Burj Califa. Utmerket hotel som vi trygt kan anbefale

 
11.11.2014

av Vibeke S Oslo, Norge

Med som vedheng på forretningsreise

Absolutt et forretningshotell - med god frokost og veldig serviceinnstilte ansatte. Alle conciergene var veldig behjelpelige med å finne ut av ting, booke restaurant eller taxi. Rommet var fint og rent - og veldig stille i 18. etasje. Vi er veldig fornøyde med vårt opphold.