Sentido Bellevue Beach

Sentido Bellevue Beach har ligger bara noen skritt fra den fine, lange, brede og barnevennlige sandstranda i Sunny Beach. Halvpensjon med drikke er inkludert og lunsjen kan du innta på en av de mange restaurantene som ligger langs strandpromenaden, som er perfekt for en deilig kveldstur. Du kan trene i treningsrommet, teste en heftig vannsport og for familiens yngste er det en barneklubb for lek og moro.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Bellevue Beach har et stort og herlig bassengområde med et stort basseng med en grunnere del for barna. Solsenger og parasoller inkludert. Basseng- og strandhåndklær mot depositum. Poolbar. I perioden 1. juni til 20. september er to solsenger og en parasoll per rom på stranda.

I bufférestauranten Bellevue kan du spise frokost, lunsj og middag. I Panoramic Sea View Terrace serveres snacks om formiddagen og om ettermiddagen. À la carte-restauranten Bendita har en fin utsikt mot strandpromenaden og stranda og her kan du nyte både internasjonale og bulgarske retter, bordreservasjon kreves. To barer, en lobbybar og en poolbar.

Du kan trene i hotellets treningsrom og spille bordtennis. Barneklubb i hotellets regi for barn 4 til 12 år med engelsktalende personale. Biljard mot avgift. Massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. På stranda er det vannsporter, som til eksempel jet ski, vannsklie, parasailing, pedalbåter og bananbåt mot avgift. Nede ved stranda er det også en minigolfbane, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Fra hotellet inn til de sentrale delene av Sunny Beach og til Flower Street er det cirka 2 kilometer og du kan gå langs strandpromenaden som kantes av butikker, fast-food og ulike fornøyelser.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) inkl. drikke.

Til middagen er lokal vin, øl og brus inkludert.

Serveringstider bufférestauranten:

 • Frokost kl. 7.00-10.00.
 • Middag kl. 18.00-21.00.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Bellevue kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost i Panoramic Sea View Terrace kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Bellevue kl. 12.00-14.00.
 • Snacks i Panoramic Sea View Terrace kl. 10500-17.00.
 • Ettermiddagskaffe og iskrem Blue Bar Bellevue kl. 15.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Bellevue kl. 18.00-21.00.
 • Barbeque og tradisjonelle bulgarske retter, en kveld i uka om været tillater det, i Panoramic Sea View Terrace.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 9.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Tiara Beach

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen. For barna er det en barneklubb og All Inclusive er inkludert.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer for deg som ønsker god beliggenhet i Sunny Beach, med nærhet til strand og fornøyelser i sentrum. Bassengområdet byr på en flott utsikt over havet og den fine sandstrand ligger like ved. All Inclusive er inkludert.

Briz Beach

Briz Beach ligger rett ovenfor stranda og shoppinggata i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltrom med frokost inkludert eller i leiligheten der du kan lage maten selv og spise i fred og ro på balkongen. Hotellet har et bassengområde for herlig avslappende feriedager.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og herlig bassengområde som passer hele familien, og det ligger bare en kort spasertur fra sandstranda i Sunny Beach. Vil du trene har hotellet et treningsrom og vil du slappe av kan du unne deg en deilig spabehandling. Legg til halvpensjon så er middagen klar! Eller så kan du jo utforske det lokale restauranttilbudet.

Blue Pearl

Blue Pearl ligger like ovenfor den fine sandstranda i Sunny Beach. All Inclusive er inkludert for å at ferien skal bli så avslappende og komfortabel som mulig. Om sommeren er solsenger og parasoller på stranda inkludert og strandhåndklær for en deilig dag på stranda er mot depositum. Hotellet tilbyr flere aktiviteter for både store og små.

Diamant Residence Hotel & Spa

Diamant Residence Hotel & Spa er et All Inclusive-hotell med nærhet til både stranda og de gamle bydelene i Nessebar. På hotellet er det et stort bassengområde med et basseng, avkoblende spa, og en morsom barneklubb for familiens yngste.

Lion Hotel Sunny Beach

Lion Hotel Sunny Beach ligger i den nordre delen av Sunny Beach og i passe gangavstand til den herlige sandstranda. På hotellet er det et hyggelig bassengområde med to basseng med en grunnere del for barna. Vil du ta det med ro kan du runde av dagen med en middag i hotellets restaurant, eller så går du på oppdagelsesferd langs strandpromenaden for å finne noe godt å spise eller drikke.

Marvel

Marvel er et lyst og hyggelig All Inclusive-hotell nært stranda i Sunny Beach. Her venter deilige dager ved bassenget og på stranda står hotellets solsenger som du kan benytte uten avgift. I hotellets spa kan du koble av med en deilig massasje eller bare nyte et badstuebad, innendørsbassenget eller trene i treningsrommet. For yngre barna er det en morsom barneklubb og de større barna og voksne kan more seg med sandvolleyball, zumba og aerobics.

Zefir

Velkommen til hotell Zefir, perfekt beliggende ved stranda i utkanten av Sunny Beach, nært Nessebar. Her kan du enkelt både bade i basseng og fra stranda, og du har bare en spasertur til de eldre delene av Nessebar. Hotellet har fine grøntarealer som til lek og aktiviteter.

Pomorie Sun

Pomorie Sun er et enkelt hotell med perfekt beliggenhet nært den lange, populære sandstranda i Sunny Beach. Her venter late feriedager og dagen kan tilbringes på stranda eller i det store bassengområdet. Det er mange sporter og aktiviteter å velge blant eller så kan du ta en rolig barbeinttur i vannkanten. All Inclusive inkludert for en komfortabel ferie i Bulgaria.

Fenix

Fenix ligger nært den fine, brede og barnevennlige sandstranda. Hotellet er enkelt, men har alt du trenger for din solfylte ferie i det som kanskje er Bulgarias mest populære ferieby, Sunny Beach. Hotellet har et stort bassengområde, aktiviteter og halvpensjonen – ja den er inkludert!