Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 3-5 personer. Juniorsuiter for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

fred og ro
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 70 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melia Sunny Beach har et stort bassengområde med flere basseng. Her er det også to vannsklier for barn (opp til 160 cm høye) og en for voksne. Tre separate barnebasseng, hvorav ett med vannfontener. Solsenger og parasoller ved så vel strand som basseng. Bassenghåndklær kan lånes mot depositum. Pool-/snackbar som også serverer enklere retter. Strandbar med drikke, iskrem og sandwicher.

På hotellet er det en bufférestaurant i hver bygning. Det er også en indisk restaurant og en kinesisk restaurant. Tysk Biergarten, kafé og tre lobbybarer.

Hamam og dampbadstue mot avgift. Skjønnhetssalong, massasje og frisør. Klatrevegg, treningsrom, minigolf og bordtennis. Biljard mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for aldersgruppene 4-7 år samt 8-12 år med engelsktalende personale. Dag- og kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i fellesområdene. Lekeplass. Kort vei til restauranter, barer, butikker og den flotte sandstranda. Hotellet består av tre bygninger.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé bufférestauranten i den bygningen man bor kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost i snackbaren kl. 10.00-11.00.
 • Sandwicher og iskrem i strandbaren kl. 10.00-16.00.
 • Snacks/enklere retter som hamburger, pommes frites, sandwicher mm. i snackbaren kl. 12.00-16.00.
 • Snacks/enklere retter i den tyske biergarten kl. 12.00-16.00.
 • Lunsjbuffé bufférestauranten i den bygningen man bor kl. 12.30-14.30.
 • Kaffe, te og kake i snackbaren kl. 16.00-17.00.
 • Middagsbuffé bufférestauranten i den bygningen man bor kl. 18.00-21.00.
 • Middag i den indiske restauranten Ravi (hverdager i juli & august) kl. 18.00-21.00.
 • Middag i den kinesiske restauranten (noen dager i uka i juli & august) kl. 18.00-21.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Tiara Beach

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer for deg som ønsker god beliggenhet i Sunny Beach, med nærhet til strand og fornøyelser i sentrum. Bassengområdet byr på en flott utsikt over havet og den fine sandstrand ligger like ved. All Inclusive er inkludert.

Briz Beach

Briz Beach ligger rett ovenfor stranda og shoppinggata i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltrom med frokost inkludert eller i leiligheten der du kan lage maten selv og spise i fred og ro på balkongen. Hotellet har et bassengområde for herlig avslappende feriedager.