Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer for deg som ønsker god beliggenhet i Sunny Beach, med nærhet til strand og fornøyelser i sentrum. Bassengområdet byr på en flott utsikt over havet og den fine sandstrand ligger like ved. All Inclusive er inkludert.


Rom/leiligheter

Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Standardrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet og utsikten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Neptun Beach har en fantastisk beliggenhet i Sunny Beach, rett ved stranda som ligger på den andre siden av strandpromenaden Et bassengområde med basseng og separat barnebasseng samt solsenger og parasoller. Poolbar med forfriskende drikke. Håndkleservice mot avgift. På stranda finnes det solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellets bufférestaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant som serverer retter fra det bulgarske kjøkkenet samt internasjonale retter. Det er også en bar med terrasse i tilslutning til restauranten. Lobbybar.

Treningsrom, minigolf, tennis, dart, bordtennis, aerobic og vanngymnastikk er inkludert. Kveldsunderholdning inkludert. Hotellet har også et innendørsbasseng som er inkludert. Treningsrommet, jacuzzien, badstua og dampbadstua kan benyttes en time per opphold i tidsrommet kl. 9.00 til 18.00, disse må reserveres. Massasje, skjønnhetsbehandlinger, manikyr og pedikyr mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn mellom 4 og 12 å.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering på hotellet mot avgift. Romservice mot avgift.

Fra hotellet er det gangavstand til sentrum i Sunny Beach der det finnes et godt utvalg av restauranter, barer og andre fornøyelser. Hovedgata i Sunny Beach kalles Blomstergata.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
  • Snacks kl. 11.00-14.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Iskrem og ettermiddagskaffe kl. 15.00-17.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
  • En middag i à la carte-restauranten per opphold. Bordreservasjon.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Tiara Beach

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.

Briz Beach

Briz Beach ligger rett ovenfor stranda og shoppinggata i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltrom med frokost inkludert eller i leiligheten der du kan lage maten selv og spise i fred og ro på balkongen. Hotellet har et bassengområde for herlig avslappende feriedager.