Tiara Beach

 • * All Inclusive inkludert
 • * Kort vei til sjøen
 • * Vannsklier for alle
 • * Nært sentrum

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet Tiara Beach ligger i kort avstand fra den fine sandstranda i Sunny Beach. Bassengområde der begge bassengene har barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Lite badeland med tre vannsklier hvorav en der du må være minimum 130 cm høy, og to for mindre barn. Skliene er åpne kl. 9.00-14.00 og 16.00-18.00. Poolbar. Bufférestaurant med internasjonale retter. Lobbybar.

Gratis wifi i lobbyen. Døgnåpen resepsjon. Liten lekeplass. Barneklubb for 4-17 års alder i hotellets regi med engelsktalende personale. Barn under 4 år kan delta i selskap med en voksen.

Gratis treningsrom. Oppvarmet innendørsbasseng. Spa, badstue og massasje samt frisør mot avgift. Kveldsunderholdning hver kveld fra cirka kl. 21.00. Underholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Minimarked. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive inkludert.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost/sen frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagbuffé kl. 18.00-20.30, frem til og med 31. mai.
 • Middagbuffé kl. 18.00-19.30 & 20.00-21.30, i høysesong.
 • Pent antrekk gjelder i restauranten til middag, menn må ha langbukse.
 • Ettermiddagskaffe, te og kaker kl. 16.00-18.00.
 • Snacks kl. 23.30-00.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann døgnet rundt.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hoteller – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger nært den herlige og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her er det flere basseng for hele familien og du bor i store og fine rom, suiter eller leiligheter. Det er et stort utvalg av fasiliteter og aktiviteter. Vil du ha en stund for deg selv så har hotellet et spa med blant annet treningsrom, badstue, innendørsbasseng og ulike behandlinger.

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.