Tiara Beach

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og pent, hyggelige renholdere
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet Tiara Beach ligger i kort avstand fra den fine sandstranda i Sunny Beach. Bassengområde der begge bassengene har barneseksjon, solsenger og parasoller. Lite badeland med tre vannsklier hvorav en der du må være minimum 130 cm høy, og to for mindre barn. Skliene er åpne kl. 10.00-14.00 og 16.00-18.00. Poolbar.

Bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres. Pent antrekk gjelder, dvs. langbukser for menn til middag. Bar.

Badstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger samt frisør mot avgift. Enkelt treningsrom. Oppvarmet innendørsbasseng med komfortable hvilestoler. Bassenget er oppvarmet av sola så temperaturen påvirkes av været. Barneklubb for 4-17 års alder i hotellets regi med engelsktalende personale. Barn under 4 år kan delta i selskap med en voksen. Liten lekeplass. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i lobbyen. Minimarked. Underholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Snacks kl. 14.30-17.00.
  • Middagbuffé med to seatinger kl. 18.00-19.30 & 20.00-21.30.
  • Ettermiddagskaffe, te og kaker kl. 16.00-18.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker kl. 8.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer for deg som ønsker god beliggenhet i Sunny Beach, med nærhet til strand og fornøyelser i sentrum. Bassengområdet byr på en flott utsikt over havet og den fine sandstrand ligger like ved. All Inclusive er inkludert.

Briz Beach

Briz Beach ligger rett ovenfor stranda og shoppinggata i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltrom med frokost inkludert eller i leiligheten der du kan lage maten selv og spise i fred og ro på balkongen. Hotellet har et bassengområde for herlig avslappende feriedager.