Diamant Residence Hotel & Spa

Diamant Residence Hotel & Spa er et All Inclusive-hotell med nærhet til både stranda og de gamle bydelene i Nessebar. På hotellet er det et stort bassengområde med et basseng, avkoblende spa, og en morsom barneklubb for familiens yngste.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 4-6 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Diamant Residence Hotel & Spa har en stort og herlig bassengområde med et basseng som har en grunnere del for familiens yngste. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Poolbar. Vil du bade i havet så er det ikke langt til den fine sandstranda i Sunny Beach der det finnes en rekke vannsporter mot avgift (ikke i hotellets regi).

I hotellets bufférestaurant spiser du frokost, lunsj og middag og på dagtid kan du ta noe lettere å spise, noe godt å drikke eller en is i snackbaren. Tre barer, en snackbar, en poolbar og en bar i lobbyen.

Treningsrom og spa der innendørsbassenget, massasje, badstue, dampbadstue samt jacuzzi og hamam er mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Bordtennis. Biljard mot avgift. Aktiviteter på dagtid med blant annet boccia og vannpolo, Spillrom. Kveldsunderholdning flere kvelder i uka.

Wifi inkludert i fellesområdene. Parkering mot avgift. Strandpromenaden passer ypperlig for en tur og du kan også leie sykkel for å seg deg omkring. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Til Sunny Beach sentrum og Blomstergata er det cirka 3 kilometer og til Nessebars gamle bydel som står på Unescos verdensarvliste er det cirka 2 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Kontinental frokost i snackbaren kl. 10.30-12.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Sandwicher, pizza og salat i snackbaren kl. 15.00-17.00.
  • Iskrem i snackbaren kl. 11.00-18.00.
  • Ettermiddagskaffe i snackbaren kl. 15.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.000 ankomstdagen til kl. 11.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Tiara Beach

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen. For barna er det en barneklubb og All Inclusive er inkludert.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer for deg som ønsker god beliggenhet i Sunny Beach, med nærhet til strand og fornøyelser i sentrum. Bassengområdet byr på en flott utsikt over havet og den fine sandstrand ligger like ved. All Inclusive er inkludert.

Briz Beach

Briz Beach ligger rett ovenfor stranda og shoppinggata i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltrom med frokost inkludert eller i leiligheten der du kan lage maten selv og spise i fred og ro på balkongen. Hotellet har et bassengområde for herlig avslappende feriedager.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og herlig bassengområde som passer hele familien, og det ligger bare en kort spasertur fra sandstranda i Sunny Beach. Vil du trene har hotellet et treningsrom og vil du slappe av kan du unne deg en deilig spabehandling. Legg til halvpensjon så er middagen klar! Eller så kan du jo utforske det lokale restauranttilbudet.

Sentido Bellevue Beach

Sentido Bellevue Beach har ligger bara noen skritt fra den fine, lange, brede og barnevennlige sandstranda i Sunny Beach. Halvpensjon med drikke er inkludert og lunsjen kan du innta på en av de mange restaurantene som ligger langs strandpromenaden, som er perfekt for en deilig kveldstur. Du kan trene i treningsrommet, teste en heftig vannsport og for familiens yngste er det en barneklubb for lek og moro.

Blue Pearl

Blue Pearl ligger like ovenfor den fine sandstranda i Sunny Beach. All Inclusive er inkludert for å at ferien skal bli så avslappende og komfortabel som mulig. Om sommeren er solsenger og parasoller på stranda inkludert og strandhåndklær for en deilig dag på stranda er mot depositum. Hotellet tilbyr flere aktiviteter for både store og små.

Lion Hotel Sunny Beach

Lion Hotel Sunny Beach ligger i den nordre delen av Sunny Beach og i passe gangavstand til den herlige sandstranda. På hotellet er det et hyggelig bassengområde med to basseng med en grunnere del for barna. Vil du ta det med ro kan du runde av dagen med en middag i hotellets restaurant, eller så går du på oppdagelsesferd langs strandpromenaden for å finne noe godt å spise eller drikke.

Marvel

Marvel er et lyst og hyggelig All Inclusive-hotell nært stranda i Sunny Beach. Her venter deilige dager ved bassenget og på stranda står hotellets solsenger som du kan benytte uten avgift. I hotellets spa kan du koble av med en deilig massasje eller bare nyte et badstuebad, innendørsbassenget eller trene i treningsrommet. For yngre barna er det en morsom barneklubb og de større barna og voksne kan more seg med sandvolleyball, zumba og aerobics.

Zefir

Velkommen til hotell Zefir, perfekt beliggende ved stranda i utkanten av Sunny Beach, nært Nessebar. Her kan du enkelt både bade i basseng og fra stranda, og du har bare en spasertur til de eldre delene av Nessebar. Hotellet har fine grøntarealer som til lek og aktiviteter.