Populære Sunny Beach

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Sunny Beach i Bulgaria passer for deg som vil tilbringe dagen på en lang og herlig sandstrand. Når kvelden lir på byr Sunny Beach på uteliv med fornøyelser, barer og restauranter.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Sunny Beach

Transport t/r hotell

Fra Burgas flyplass til Sunny Beach tar det cirka 35 til 75 minutter med buss (cirka 30 kilometer). Bussturen går vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Den fantastiske stranda i Sunny Beach er 6 kilometer lang, meget bred, langgrunn og dekket av en finkornet, gyllengul sand.

Mer fakta

Været

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 14°c
des 9°c
7,1 av 10 Sunny Beach
Våre gjesters vurdering, Basert på 187 vurderinger

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle reisemål Bulgaria

Sveti Vlas

Til Sveti Vlas i Bulgaria reiser du når du vil ha det fredelig og rolig i ferien. Området er som skapt for avkobling, men vil du ha litt mer fart og fornøyelser, er det kort vei til Sunny Beach med sitt store utvalg av restauranter, barer og butikker.

Nessebar

Nessebar ligger på en halvøy sør for Sunny Beach og frister med en herlig strand og bra uteliv. Nessebar bevart sin opprinnelige sjarm og har en gammel bydel med hyggelig brosteinsgater og gammel arkitektur.

Bansko

Bansko er Bulgarias største skisted og ligger i Pirinfjellene ved Todorkafjellet som med sin 2 746 meter høye topp kneiser over skiområdet. Fallhøyden er på imponerende 1 500 meter og Bansko kan skryte av verdens lengste nedfart på drøye 16 kilometer. Løypene er av høy kvalitet og heissystemet er moderne. Hotellutvalget er bra og variert og mange hotell ligger like ved skiheisene. Bansko imponerer med vakre skogsbakker, verdenscupsbakker, unik offpist og vakker panoramautsikt over Pirinfjellene og Pirin National Park.

Sozopol

Sozopol er helt klart en av Bulgarias mest sjarmerende byer. Den har bevart sin historiske arv, både hva gjelder arkitektur og atmosfære. Du har også flere herlige strender å velge mellom.