Ting å gjøre i Dhermi Ting å gjøre i Dhermi

11 ting å gjøre i Dhermi

I Dhermi finner du alt fra livlige strandbarer til populære restauranter og koselige småbyer. Her kan du lese mer om hva man kan gjøre og finne på i Dhermi!

Bestill reise til Dhermi >>

Les flere reisetips

Strandbar i Dhermi Strandbar i Dhermi

1. Strandpromenaden i Dhermi

Dhermis strandpromenade bugner av koselige restauranter med god mat. Prøv alt fra fisk og skalldyr til italiensk og gresk mat. Langs stranda finnes det en del strandbarer hvor du kan slappe av og nyte loungemusikk. 

2. Bamboo Beach Bar

Bamboo Beach Bar i Dhermi er en strandbar som serverer cocktails og kaffe. Perfekt for en dag i sola i løpet av ferien.

3. Havana Beach Club

Liker du drinker, god mat, musikk, sol og bad kan strandbaren Havana Beach Club i Dhermi passe. Her har du i tillegg en vakker utsikt over havet og behagelige sitteplasser.

4. The Yacht Club

Vil du ha både musikk og dans må du ta turen til The Yatch Club som ligger på veien mot hotell Splendor i Dhermi. Her spilles både populær albansk musikk og internasjonale låter, og på dagtid tilbyr The Yacht Club utflukter til strendene Gjipe Beach og Grama Bay.

5. Restaurant Luciano

Nedenfor bakken som tar deg til stranden i Dhermi ligger restaurant Luciano, som er populær blant lokalbefolkningen. Her kan det bli ganske fullt, spesielt i helgene når albanerne fra Tirana kommer på weekendtur til Dhermi.

6. Himara

Legg inn tid til å besøke Himara i løpet av ferien i Dhermi! I Himara opplever du det genuine og rolige Albania. Her finnes det også flere fine strender i nærheten som for eksempel Potamistranden, Livhardi og Limani.

7. Borsch

Drymades er den nest største byen i Himara, med hvitmalte hus som klatrer oppover fjellet. i Drymades finnes det ikke mindre enn 30 kirker og 3 klostre, hvor det mest kjente er klosteret Panagia. Leter du etter en koselig by ved havet, så er Drymaes vel verdt et besøk.

Porto Palermo Porto Palermo

8. Panagia-klosteret

Klosteret Panagia, også kalt Monastery and Church of Saint Mary, er en vakker hvit bygning, liggende på en høyde ovenfor byen Drymades. Klosteret ble bygget i bysantinsk stil på 1300-tallet og er tross dette fremdeles i god stand og et kjært monument for Albania.

9. St.Theodore-klosteret

Klosteret St.Theodore i Dhermi ligger på en liten bakketopp ved enden av stranden i Dhermi, og har vakker utsikt over området.

10. Porto Palermo

Cirka 5 kilometer utenfor Himara, mot Saranda, ligger Porto Palermo – ruinen av Ali Pashas slott. Her kan du spasere blant ruinene og nyte det krystallklare vannet som omgir slottet. Det finnes også en liten strand om du vil ta deg en dukkert.

11. Jeepsafari rundt Dhermi

På en utflukt med oss kan du dra på en fartsfylt jeepsafari i området rundt Dhermi! Oppdag spektakulære utsikter over det joniske hav, Porto Palermo, Ali Pashas slott og den koselige badebyen Borsch.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.