Durres Riviera – vår nye favoritt!

Direktefly fra Oslo

  • • Stranda er nesten 1 mil lang!
  • • Velg et Apollo Mondo Family Resort i Durres
  • • Rikt på historie og severdigheter

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner sola over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!Fakta om Durres Riviera

Valuta

Valutaene heter ALL=Albanske lek

  • Det er minibanker i Durres riviera der du kan bruke VISA og Mastercard. Det er dog ikke mange ved Apollos hotell så vi anbefaler deg at du tar med euro eller ALL til de første dagene. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • Det er minibanker på flyplassen.

Mat og drikke

En lunsj koster mellom 30 og 40 kroner. Vann koster ett par kroner, en øl cirka 10 kroner og en flaske vin koster 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Tirana til Durres Riviera tar det mellom 30 minutter og 1 time med buss. Transporten kjøres som regel uten våre reiseledere.

Strender

Sandstranda i Durres er langgrunn og nesten en mil lang, og på noen steder er den veldig bred. På stranda nedenfor hotellene er det nok av solsenger, parasoller og vannsport til leie.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 14°c
des 10°c
6,7 av 10 Durres Riviera
Våre gjesters vurdering, Basert på 106 vurderinger

Alle reisemål Albania

Dhermi

Sjarmerende Dhermi lokker stadig flere besøkende med sin herlige, hvite strand og klare vann. Her bor du i en by med lokalt preg som ligger mellom kysten og fjellet. Dhermi er også et trendy sommersted for den albanske eliten og byr på heftig natteliv og mange utesteder.

Saranda

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og langs strand ligger restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.