Durres Riviera – vår nye favoritt!

Durres Riviera

  • • Stranda er nesten 1 mil lang!
  • • Velg et Apollo Mondo Family Resort i Durres
  • • Rikt på historie og severdigheter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Albania kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke tilbyr reiser til Albania i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner sola over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!

Fakta om Durres Riviera

Valuta

Valutaene heter ALL=Albanske lek

  • Det er minibanker i Durres riviera der du kan bruke VISA og Mastercard. Det er dog ikke mange ved Apollos hotell så vi anbefaler deg at du tar med euro eller ALL til de første dagene. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • Det er minibanker på flyplassen.

Mat og drikke

En lunsj koster mellom 30 og 40 kroner. Vann koster ett par kroner, en øl cirka 10 kroner og en flaske vin koster 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Tirana til Durres Riviera tar det mellom 30 minutter og 1 time med buss. Transporten kjøres som regel uten våre reiseledere.

Strender

Sandstranda i Durres er langgrunn og nesten en mil lang, og på noen steder er den veldig bred. På stranda nedenfor hotellene er det nok av solsenger, parasoller og vannsport til leie.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 14°c
des 10°c
8,1 av 10 Durres Riviera
Våre gjesters vurdering, Basert på 1928 vurderinger