Durres Riviera – favoritten vår!

Direktefly fra Oslo

  • • Stranda er nesten 1 mil lang!
  • • Rikt på historie og severdigheter

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner sola over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »Fakta om Durres Riviera

Valuta

Valutaene heter ALL=Albanske lek

  • Det er minibanker i Durres riviera der du kan bruke VISA og Mastercard. Det er dog ikke mange ved Apollos hotell så vi anbefaler deg at du tar med euro eller ALL til de første dagene. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • Det er minibanker på flyplassen.

Mat og drikke

En lunsj koster mellom 30 og 40 kroner. Vann koster ett par kroner, en øl cirka 10 kroner og en flaske vin koster 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Tirana til Durres Riviera tar det mellom 30 minutter og 1 time med buss. Transporten kjøres som regel uten våre reiseledere.

Strender

Sandstranda i Durres er langgrunn og nesten en mil lang, og på noen steder er den veldig bred. På stranda nedenfor hotellene er det nok av solsenger, parasoller og vannsport til leie.

Mer fakta

Været

jan 12°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 21°c
nov 18°c
des 14°c

Alle reisemål Albania

Saranda

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og langs strand ligger restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.