Strender i Dhermi

8 fineste strender i Dhermi

Det finnes mange fine strender i Dhermi som er verdt et besøk – som spektakulære Grama Bay, populære Limani og den mer skjulte stranden Gjipe Beach. Her får du en oversikt over de 8 fineste strendene i Dhermi!

1. Dhermi Beach

Stranden i Dhermi er en lang, hvit sandstrand med solsenger hvor du kan nyte en herlig dag i solen. Havet er krystallklart, og om du er på utkikk etter lunsj etterhvert så finnes det et godt utvalg av restauranter ved strandkanten.

2. Pirate's cave

En ferie i Dhermi er ikke komplett uten et besøk ved grotten som kalles Pirate’s cave – en populær utflukt i Dhermi! Grotten ligger under klosteret St. Theodhor hvor du kan ta forfriskende bad i solskinnet. Grottens åpning gir i tillegg et magisk lys! Du kommer deg lettest hit med båt fra Dhermi eller Jali Bay.

3. Potamistranden

Stranden Potami ligger sør for Himara, i det nyere turistområdet med moderne barer og restauranter. En perfekt utflukt om du vil se noe annet enn Dhermi en dag.

Stranden i Dhermi

4. Gjipe Beach

Gjipe Beach er en vakker strand i nærheten av Dhermi og Himara, og byr på krystallklart vann, heftige grotter og en herlig sandstrand. Det er ikke så enkelt å komme seg hit, men du kan dra på en arrangert utflukt i regi av The Yacht Club i Dhermi.

5. Grama Bay

Grama Bay, i nærhet av Dhermi, har en spektakulær natur med høye og rake klippevegger som skaper en vakker oase. Den letteste måten å komme seg til Grama Bay er med båt hvor 100 meter med herlig strand, asurblått vann og korallrev venter.
 

Spile Beach

6. Jale Beach

Stranden Jale Beach anses for å være en av Albanias vakreste strender, med helt krystallklart vann og en kupert bukt omringet av olivendyrking. Den vakre solnedgangen er en av strandens kjennetegn og en romantisk opplevelse i løpet av ferien i Dhermi. 

7. Livardhi og Limani

Stendene Livardhi og Limani ligger et par kilometer utenfor Himara og byr på herlige dager med sol og bad. Livardhi er en lang strand og Limani er litt mindre, men ved både finnes det barer og restauranter. I løpet av august kan det være en del musikk og liv ved Limani, mens Livhardi er mer avslappet.

8. Spile Beach

I sentrum av Himara ligger stranden Spile Beach, som er populær både blant familier, venner, par og eldre takket være sin beliggenhet. Den beste tiden å besøke stranden er derfor tidlig på morgenen eller senere på kvelden.