Strender i Dhermi Strender i Dhermi

8 fineste strender i Dhermi

Det finnes mange fine strender i Dhermi som er verdt et besøk – som spektakulære Grama Bay, populære Limani og den mer skjulte stranda Gjipe Beach. Her får du en oversikt over de 8 fineste strendene i Dhermi!

Bestill reise til Dhermi >>

Les flere reisetips

Stranda i Dhermi Stranda i Dhermi

1. Dhermi Beach

Stranda i Dhermi er en lang, hvit sandstrand med solsenger hvor du kan nyte en herlig dag i sola. Havet er krystallklart, og om du er på utkikk etter lunsj etterhvert så finnes det et godt utvalg av restauranter ved strandkanten.

2. Pirate's cave

En ferie i Dhermi er ikke komplett uten et besøk ved grotta som kalles Pirate’s cave – en populær utflukt i Dhermi! Grotta ligger under klosteret St. Theodhor hvor du kan ta forfriskende bad i solskinnet. Grottas åpning gir i tillegg et magisk lys! Du kommer deg lettest hit med båt fra Dhermi eller Jali Bay.

3. Potamistranda

Stranda Potami ligger sør for Himara, i det nyere turistområdet med moderne barer og restauranter. En perfekt utflukt om du vil se noe annet enn Dhermi en dag.

4. Gjipe Beach

Gjipe Beach er en vakker strand i nærheten av Dhermi og Himara, og byr på krystallklart vann, heftige grotter og en herlig sandstrand. Det er ikke så enkelt å komme seg hit, men du kan dra på en arrangert utflukt i regi av The Yacht Club i Dhermi.

5. Grama Bay

Grama Bay, i nærhet av Dhermi, har en spektakulær natur med høye og rake klippevegger som skaper en vakker oase. Den letteste måten å komme seg til Grama Bay er med båt hvor 100 meter med herlig strand, asurblått vann og korallrev venter.
 

Spile Beach Spile Beach

6. Jale Beach

Stranda Jale Beach anses for å være en av Albanias vakreste strender, med helt krystallklart vann og en kupert bukt omringet av olivendyrking. Den vakre solnedgangen er en av strandens kjennetegn og en romantisk opplevelse i løpet av ferien i Dhermi. 

7. Livardhi og Limani

Stendene Livardhi og Limani ligger et par kilometer utenfor Himara og byr på herlige dager med sol og bad. Livardhi er en lang strand og Limani er litt mindre, men ved både finnes det barer og restauranter. I løpet av august kan det være en del musikk og liv ved Limani, mens Livhardi er mer avslappet.

8. Spile Beach

I sentrum av Himara ligger stranda Spile Beach, som er populær både blant familier, venner, par og eldre takket være sin beliggenhet. Den beste tiden å besøke stranda er derfor tidlig på morgenen eller senere på kvelden.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.