Reiser til Phu Quoc – tropisk paradisøy

Phu Quoc

  • • Tropisk paradisøy
  • • Vakker natur og flott landskap
  • • Ta dagen som den kommer

Phu Quoc er en tropisk paradisøy i Sør-Vietnam, like utenfor kysten av Kambodsja. Her er det vakre strender med hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge når sola står som høyest.Fakta om Phu Quoc

Valuta

VND=Vietnamesisk dong

Strender

Phu Quoc har fantastiske, hvite strender, de fleste med solstoler og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 31°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 31°c
nov 31°c
des 31°c

Alle reisemål Vietnam

Phan Thiet

I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranda. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.

Da Nang

Da Nang i Vietnam – en skjult perle! I de senere årene har Da Nang klatret opp som et populært reisemål i Vietnam. Med lave priser, herlig varme året rundt og spennende surfe- sol- og bademuligheter. Reis til Da Nang før alle andre oppdager det. Med Apollo bestemmer du selv hvor lenge du vil være i Da Nang, Vietnam.

Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Det råder en spesiell stemning i Ho Chi Minh-byen. Her møter gammelt nytt i en miks av kultur, historie, luksus og modernitet. Opplev byen som aldri står stille der du blir en del av myldret og snart finner deg selv i å springe over veien med lokalbefolkningen og prute på noe som allerede er veldig billig på markedet. Til Ho Chi Minh pakker du din reise selv!