Reisemål – Vietnam

Nedenfor finner du våre charterreisemål i Vietnam. Hvis du vil bo et annet sted i Vietnam kan du også bestille en ferie med fleksibel reiselengde.

reisemål sortert etter

I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranden. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.

Mer om Phan Thiet 9 hoteller

Stemningen i Ho Chi Minh-byen er helt spesiell; i de små butikkene, blant gateselgere og gatekjøkken. Bli med til en storby som har alt: kultur, matopplevelser utenom det vanlige og spennende severdigheter.

Mer om Ho Chi Minh-Byen (Saigon) 6 hoteller

Phu Quoc er en tropisk paradisøy i Sør-Vietnam, like utenfor kysten av Kambodsja. Her er det vakre strender med hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge når sola står som høyest.

Mer om Phu Quoc

Da Nang i Vietnam – en skjult perle! I de senere årene har Da Nang klatret opp som et populært reisemål i Vietnam. Med lave priser, herlig varme året rundt og spennende surfe- sol- og bademuligheter. Reis til Da Nang før alle andre oppdager det. Med Apollo bestemmer du selv hvor lenge du vil være i ...

Mer om Da Nang