Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Ho Chi Minh-byen

  • • Kombinér med sol og bad i Phan Thiet
  • • Livlig storby der gammelt møter nytt

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Det råder en spesiell stemning i Ho Chi Minh-byen. Her møter gammelt nytt i en miks av kultur, historie, luksus og modernitet. Opplev byen som aldri står stille der du blir en del av myldret og snart finner deg selv i å springe over veien med lokalbefolkningen og prute på noe som allerede er veldig billig på markedet.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – god mat og drikke samt bagasje inkludert. Fakta om Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Transport t/r hotell

Transporten fra flyplassen til hotellene i Ho Chi Minh tar cirka 30-45 minutter.

Ankomst og avreise
I ankomsthallen møtes du av en representant fra Apollo med et Apollo-skilt som vil gi deg mer informasjon. Informasjon om transport for hjemreisen får du senest 2 dager før flyavgang.

Mer fakta

Været

jan 33°c
feb 34°c
mar 35°c
apr 35°c
mai 35°c
jun 33°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 32°c
okt 32°c
nov 32°c
des 32°c
8,5 av 10 Ho Chi Minh-byen (Saigon)
Våre gjesters vurdering, Basert på 14 vurderinger

Alle reisemål Vietnam

Phan Thiet

I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranda. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.