Herlig strandliv i Phan Thiet

Phan Thiet

  • • Sol og bad ved den vakre stranda Mui Ne
  • • Genuin atmosfære
  • • Kan også kombineres med Ho Chi Minh/Saigon

I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranda. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – god mat og drikke samt bagasje inkludert. Fakta om Phan Thiet

Valuta

Dong (VND).

Strender

Phan Thiet har flere vakre strender med hvit sand. Stor forskjell på flo og fjære. Ved høyvann blir stranda betydelig smalere. Ofte høye bølger og sterke vinder.

Mer fakta

Været

jan 27°c
feb 28°c
mar 29°c
apr 30°c
mai 29°c
jun 28°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 28°c
des 27°c
8,9 av 10 Phan Thiet
Våre gjesters vurdering, Basert på 71 vurderinger

Alle reisemål Vietnam

Da Nang

Da Nang i Vietnam – en skjult perle! I de senere årene har Da Nang klatret opp som et populært reisemål i Vietnam. Med lave priser, herlig varme året rundt og spennende surfe- sol- og bademuligheter. Reis til Da Nang før alle andre oppdager det. Med Apollo bestemmer du selv hvor lenge du vil være i Da Nang, Vietnam.

Phu Quoc

Phu Quoc er en tropisk paradisøy i Sør-Vietnam, like utenfor kysten av Kambodsja. Her er det vakre strender med hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge når sola står som høyest.

Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Det råder en spesiell stemning i Ho Chi Minh-byen. Her møter gammelt nytt i en miks av kultur, historie, luksus og modernitet. Opplev byen som aldri står stille der du blir en del av myldret og snart finner deg selv i å springe over veien med lokalbefolkningen og prute på noe som allerede er veldig billig på markedet. Til Ho Chi Minh pakker du din reise selv!