Reisetips Vietnam

Reisetips til Vietnam

Reis til den andre siden av jordkloden og opplev noe helt spesielt. Utforsk Vietnams vakre natur, mylderet i storbyene og de koselige fiskelandsbyene – les våre reisetips og bli inspirert til å oppdage spennende Vietnam.

Bestill reise til Vietnam >>

 

Severdigheter i Vietnam

Vietnam byr på mange severdigheter utover det vanlige. Utvid din horisont og bli kjent med landets vakre byer, dramatiske landskap samt buddhistiske tempel.

Les mer om Vietnams severdigheter

De seks beste strendene

Vietnam er de lange, hvite strendenes land! Vannet krystallklart, palmene frodige og sanddynene ekstra myke. Les om noen av Vietnams vakre strender.

Se de seks beste strendene her

Hvorfor Vietnam?

Her har vi samlet svarene på vanlige spørsmål om Vietnam, som for eksempel hvor du skal dra, når det er best å reise og hva du absolutt ikke må gå glipp av!

Finn ut mer om Vietnam

Hvor bør man reise i Vietnam?

Det som gjør Vietnam så sjarmerende er at du kan velge mellom myldret i storbyen, koselige kystbyer og paradisøyer. Her får du hjelp til å finne ditt Vietnam!

Finn ut hvor du bør reise i Vietnam

Shopping i Vietnam

Vietnam er også reisemålet for deg som er ute etter en real shoppingrunde. Nøkkelordet er mangfold: Vietnam har store shoppingsentre og gatemarkeder.  

Les våre shoppingtips

Aktiv ferie i Vietnam

Paragliding, dykking, undervannsturer, golf og badminton – Vietnam har mye å by på for den som er ute etter å være i aktivitet og bevege seg. Her kommer noen tips. 

Les mer om aktiviteter i Vietnam

Vietnamesisk mat

Du har sikkert spist en del thai-mat, men hvordan står det til med kjennskapen til vietnamesisk mat? Bli kjent med nudelsuppa pho og å ferske vårruller i rispapir og mye annet.

Les våre mattips

Spa i Vietnam

Glem nå ikke hensikten med ferien – å slappe av og ta det med ro. Her tipser vi om noen av Vietnams herligeste spa, eller hvorfor ikke også prøve en mer lokal avkoblingsvariant: tai chi.

Les mer om spa og avkobling her

Vietnams interessante byer

Det er flere interessante byer å bli kjent med i Vietnam, der alt fra spennende severdigheter, vakre strender, god mat og annerledes opplevelser venter.

Les mer om Vietnams byer


Skap din egen drømmereise med Apollo!

Pakk reisen selv – du velger reiselengde, fly og hotell. Vi tilbyr en rekke nøye utvalgte hotell med minst 3 stjerner.

Maldivene

  • Henførende strender
  • Vakre korallrev med heftig dyreliv
  • Romantisk ferie
Bestill reise til Maldivene

Mauritius

  • Paradisferie på Mauritius
  • Fantastisk snorkling
  • Avslappet stemning
Bestill reise til Mauritius

Seychellene

  • Kritthvite paradisstrender
  • Dykking og snorkling i det klare vannet
  • Unikt dyreliv
Bestill en reise til Seychellene