Reisetips Vietnam

Reisetips til Vietnam

Reis til den andre siden av jordkloden og opplev noe helt spesielt. Utforsk Vietnams vakre natur, mylderet i storbyene og de koselige fiskelandsbyene – les våre reisetips og bli inspirert til å oppdage spennende Vietnam.

Bestill reise til Vietnam

 

 

Severdigheter i Vietnam

Vietnam byr på mange severdigheter utover det vanlige. Utvid din horisont og bli kjent med landets vakre byer, dramatisk og fremmed landskap samt buddhistiske tempel.

Les mer om Vietnams severdigheter

Seks beste strender i Vietnam

Vietnam er de lange, hvite strendenes land og her er vannet krystallklart, palmene frodig vaiende og sanddynene ekstra myke. Opplev seks av Vietnams vakre strender og finn en egen liten favoritt hvor du kan tilbringe ferien!

Se de seks beste strendene her

Hvorfor Vietnam?

Her har vi samlet svarene på vanlige spørsmål om Vietnam, som for eksempel hvor du skal dra, når det er best å reise og hva du absolutt ikke må gå glipp av!

Finn ut mer om Vietnam

Hvor bør man reise i Vietnam?

Det som gjør Vietnam så sjarmerende er at du kan velge mellom myldret i storbyen, koselige kystbyer og paradisøyer - alt i ett og samme land. Har du problemer med å velge hvor du skal reise i Vietnam? Her får du hjelp til å finne ditt Vietnam!

Finn ut hvor du bør reise i Vietnam

Shopping i Vietnam

Vietnam er også reisemålet for deg som er ute etter en real shoppingrunde. Nøkkelordet er mangfold: Vietnam har store shoppingsentre og gatemarkeder.  

Les våre shoppingtips

Aktiv ferie i Vietnam

Paragliding, dykking, undervannsturer, golf og badminton – Vietnam har mye å by på for den som er ute etter å være i aktivitet og bevege seg. Her kommer noen tips. 

Les mer om aktiviteter i Vietnam

Vietnamesisk mat

Du har sikkert spist en del thai-mat, men hvordan står det til med kunnskapen om vietnamesisk mat? Utforsk en spennende matkultur, smak på den kjente nudelsuppa pho og å ferske vårruller i rispapir.

Les våre mattips

Spa i Vietnam

Glem nå ikke hensikten med ferien – å slappe av og ta det med ro. Her tipser vi om noen av Vietnams herligeste spa, eller hvorfor ikke også prøve en mer lokal avkoblingsvariant: tai chi.

Les mer om spa og avkobling her

Vietnams interessante byer

Det er flere interessante byer å bli kjent med i Vietnam, der alt fra spennende severdigheter, vakre strender, god mat og annerledes opplevelser venter.

Les mer om Vietnams byer