Reiser til Da Nang, Vietnam

Da Nang

  • • Asias skjulte perle
  • • Rimelig, herlig og genuint
  • • Lange og brede sandstrender

Da Nang i Vietnam – en skjult perle! I de senere årene har Da Nang klatret opp som et populært reisemål i Vietnam. Med lave priser, herlig varme året rundt og spennende surfe- sol- og bademuligheter. Reis til Da Nang før alle andre oppdager det. Med Apollo bestemmer du selv hvor lenge du vil være i Da Nang, Vietnam.Fakta om Da Nang

Lokal tid

Vietnam ligger foran Norge i tid; fem timer ved sommertid, og seks timer ved vintertid.

Valuta

VND = Vietnamesisk dong

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 25°c
mar 27°c
apr 29°c
mai 31°c
jun 32°c
jul 32°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 27°c
nov 26°c
des 23°c

Alle reisemål Vietnam

Phan Thiet

I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranda. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.

Phu Quoc

Phu Quoc er en tropisk paradisøy i Sør-Vietnam, like utenfor kysten av Kambodsja. Her er det vakre strender med hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge når sola står som høyest.

Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Det råder en spesiell stemning i Ho Chi Minh-byen. Her møter gammelt nytt i en miks av kultur, historie, luksus og modernitet. Opplev byen som aldri står stille der du blir en del av myldret og snart finner deg selv i å springe over veien med lokalbefolkningen og prute på noe som allerede er veldig billig på markedet. Til Ho Chi Minh pakker du din reise selv!