Sentido Bellevue Park – sommer 2024

På Sentido Bellevue Park møtes moderne design og orientalsk magi. Med den perfekte beliggenheten ved den fine sandstranda og med et stort basseng kan du slappe av, spille golf, nyte god mat og unne deg deilige stunder i hotellets spa. På dagtid er det mye å gjør for hele familien, som barneklubb, treningsrom og vannsporter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Bellevue Park har et stort og innbydende bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng. Pool- og snackbar. Solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda for hotellets gjester. Basseng- og strandhåndklær mot depositum. Det er også et innendørsbasseng.

Bufférestauranten Grenadier er hotellets hovedrestaurant og serverer herlige bufféer til frokost, lunsj og middag. I hotellets pool- og strandbar serveres kontinental frokost for syvsoverne, drikke og snacks på dagtid. Restauranten L'Olivier’ er åpen om sommeren og serverer det beste fra landene rundt Middelhavet, og her får du forretter og desserter fra buffé og hovedretten fra meny, havutsikten er inkludert. I à la carte-restauranten ‘Le Laurier’ kan du spise asiatiske retter men også smake på det lokale tunisiske kjøkkenet. Glutenfrie og laktosefrie retter på forespørsel direkte til hotellet. Hotellet har også flere barer, hvorav en pianobar samt en kafé.

Sentido Bellevue Park er et perfekt hotell for deg som vil trene og være i aktivitet. To tennisbaner, hvorav en med belysning - utstyr mot depositum. British Bowl Bowling green (en type bowling på gress). Sandvolleyball, boccia, bueskyting og shuffleboard. Vannpolo, dart, bordtennis, aerobics og et treningsrom. Noen aktiviteter og sporter er mot avgift. Vannsporter mot avgift, ikke i hotellets regi. I hotellets spa kan du benytte badstue, hamam og innendørsbasseng (oppvarmet november-april) uten avgift, alle behandlinger er mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Kveldsunderholdning i Bistro Bar med show, dans, lettere snacks og drikke.

Wifi inkludert på hele hotellet. El Kantaoui Golf Course, som er en 36-hullsbane ligger cirka 2 kilometer fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Grenadier kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost i Bistro Bar kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Grenadier kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Grenadier kl. 18.30-21.00.
 • En à la carte-middag per opphold per à la carte-restaurantene Le Laurier’ og i L'Olivier’. Bordreservasjon kreves.
 • Ettermiddagskaffe og snacks i Bistro Bar kl. 15.00-17.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Sousse

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger like ved den fine sandstranda, rett utenfor Sousse. Hotellet har flere basseng, et spa for avkobling og frokosten er inkludert. Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er flere restauranter inkludert.

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spas beliggenhet er bare perfekt, i hjertet av Port El Kantaoui med en egen strand for herlige dager. Hotellet ligger i gangavstand til 36-hulls golfbanen Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyte havet, en golfrunde, hvile ut i hotellets spa eller bare nyte smaken av krydderet i den tunisiske maten.

Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet Jaz Tour Khalef har alt du trenger til en behagelig og avslappende ferie i Sousse, Tunisia. Her finner du en herlig strand med myk sand, flere basseng, hvorav ett med morsomme vannsklier, et basseng med aldersgrense og et spennende barnebasseng med vannsklier. Flere sporter og aktiviteter som spa og tennis og en barneklubb for familiens minste.