Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger like ved den fine sandstranda, rett utenfor Sousse. Hotellet har flere basseng, et spa for avkobling og frokosten er inkludert. Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er flere restauranter inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mövenpick Resort & Marine Spa har fire basseng, et stort laguneformet basseng, et oppvarmet saltvannsbasseng og et separat barnebasseng. Ved bassengene er det solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. En swim up-bar. Det er også et oppvarmet saltvannsbasseng i hotellets spa som kan benyttes uten avgift i perioden 15. oktober til 15. juni. På stranda er solsenger og parasoller inkludert.

Hotellet har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Mosaique serveres frokost, lunsj og middag og det serveres tunisiske, internasjonale og Mövenpicks Signatur-retter. I à la carte-restaurantene Tapeo og Sendai kan du spise spansk tapas og andre spanske retter respektive sushi og teppanyaki. I den fine à la carte-restauranten La Villa kan du nyte middager, ta en kopp kaffe eller bare nyte en drink. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk. Breeze Sport Bar viser sport hver dag og serverer drikke fra kl. 16.00, i pianobaren kan du ta en glass champagne og i Aga Café kan du nyte folkelivet og en god kopp sterk kaffe.

Daglige aktiviteter, aerobics og vanngymnastikk. Yoga og meditasjon på stranda. Matlagingskurs i det japanske kjøkkenet. I hotellets spa er det 16 års grense og du kan trene i treningsrommet og bade i det oppvarmede innendørsbassenget uten avgift, spabehandlinger mot avgift. Innendørsbassenget er åpent for alle gjester i perioden 15. oktober til 15. juni, og mellom kl. 10.00-12.00 og 15.00-18.00 kan barn i selskap med en voksen bade i bassenget. Barneklubb i hotellets regi for barn 0-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet. Innendørsgarasje og ladestasjon for elbiler. Minibank. Hotellet ligger ved stranda, rett utenfor Sousse men avstanden til stranda varierer fra 0 til 100 meter, avhengig av på hvor på hotellet du bor. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annet til stranda. Cirka 2,5 kilometer til sentrum av Sousse dit du kan ta en taxi eller den lokale bussen.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

I halvpensjonen er frokost- og middagsbuffé i restauranten Mosaique, kontinental frokost i restauranten Mosaique kl. 3.30-6.30, kontinental frokost i restauranten Tapeo kl. 10.30-12.00 samt sjokoladefontene i restauranten Tapeo kl. 17.00-18.00 inkludert. Du kan velge mellom å spise middagsbuffé i restauranten Mosaique eller i à la carte-restaurantene Tapeo og Sendai, bordreservasjon kreves.

Serveringstider for halvpensjon:

 • Frokost kl. 6.30-10.30.
 • Middag kl. 18.30-22.00.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost i restauranten Mosaique kl. 3.30-6.30.
 • Frokostbuffé i restauranten Mosaique kl. 6.30-10.30.
 • Kontinental frokost i restauranten Tapeo kl. 10.30-12.00.
 • Snacks i restauranten Wave eller Tapeo kl. 11.00-17.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Mosaique eller Tapeo kl. 12.30-14.30.
 • Iskrem i restaurant Tapeo.
 • Sjokoladefontene i restauranten Tapeo kl. 17.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Mosaique kl. 18.30-22.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Tapeo kl. 18.30-22.30.
 • Middag i à la carte-restauranten Sendai kl. 19.00-23.00.
 • Snacks i restauranten Tapeo kl. 22.30-3.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra ankomst til hotellet til avreise fra hotellet.

Alle hotell – Sousse

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spas beliggenhet er bare perfekt, i hjertet av Port El Kantaoui med en egen strand for herlige dager. Hotellet ligger i gangavstand til 36-hulls golfbanen Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyte havet, en golfrunde, hvile ut i hotellets spa eller bare nyte smaken av krydderet i den tunisiske maten.

Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet Jaz Tour Khalef har alt du trenger til en behagelig og avslappende ferie i Sousse, Tunisia. Her finner du en herlig strand med myk sand, flere basseng, hvorav ett med morsomme vannsklier, et basseng med aldersgrense og et spennende barnebasseng med vannsklier. Flere sporter og aktiviteter som spa og tennis og en barneklubb for familiens minste.

Sentido Bellevue Park – sommer 2024

På Sentido Bellevue Park møtes moderne design og orientalsk magi. Med den perfekte beliggenheten ved den fine sandstranda og med et stort basseng kan du slappe av, spille golf, nyte god mat og unne deg deilige stunder i hotellets spa. På dagtid er det mye å gjør for hele familien, som barneklubb, treningsrom og vannsporter.