Sousse – kritthvite strender og fornøyelser

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Sousse er reisemålet for deg som vil kombinere avslappende dager på stranda med historiske severdigheter, shopping- og kulturopplevelser. I Sousse venter det genuine tunisiske hverdagslivet, samtidig som de lange hvite sandstrendene bare ligger et steinkast unna. Her er det garantert noe for alle!

Ukens Deal: Tunisia

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle våre reiser til Tunisia. Gjelder avreiser i perioden 1. desember 2023 – 31. oktober 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill senest 10. desember 2023.


Været

jan 18°c
feb 18°c
mar 20°c
apr 23°c
mai 27°c
jun 31°c
jul 34°c
aug 34°c
sep 31°c
okt 27°c
nov 23°c
des 19°c

Alle reisemål Tunisia

Hammamet

Velkommen til Hammamet, den vakre badebyen ved Middelhavet øst i Tunisia. Med sine fantastiske strender, krystallklart vann og mengder av aktiviteter er Hammamet et paradis for alle solslikkere og badengler.