Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spas beliggenhet er bare perfekt, i hjertet av Port El Kantaoui med en egen strand for herlige dager. Hotellet ligger i gangavstand til 36-hulls golfbanen Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyte havet, en golfrunde, hvile ut i hotellets spa eller bare nyte smaken av krydderet i den tunisiske maten.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa har tre bassengområder. Et bassengområde med et basseng, to grunnere basseng, 100 cm respektive 70 cm dype, et bassengområde nede ved stranda med en relaxpool samt et innendørsbasseng og et barnebasseng (40 cm dyp) under tak som er oppvarmet november til mars. Solsenger og parasoller er inkludert ved bassengene og på stranda. Basseng- og strandhåndklær mot depositum.

Bufférestauranten Grenade serverer frokost, lunsj og middag. Tre ganger per uke serveres temamiddager med retter fra det italienske kjøkkenet, det tunisiske kjøkkenet samt en kveld med fisk- og skalldyrsretter. Det er også en à la carte-restaurant, Nomad som serverer internasjonale retter. Bar og poolbar.

Det finnes flere sporter og aktiviteter å sysselsette seg med på hotellet, blant annet elleve tennisbaner (hardcourt), tre padelbaner mot avgift, minigolf, petanque, bueskyting og bordtennis, sandvolleyball, fotball, basketball og volleyball. Det er også aerobics, dansetimer og gruppetreninger. Følgende sporter og aktiviteter er mot avgift, golf, tennisbaner med mykt underlag og belysning, vannsporter, tre padelbaner samt behandlinger og fasiliteter i hotellets spa. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Ungdomsklubb i hotellets regi for ungdommer 13-17 år, åpen kun i skoleferien. Lekeplass. Kveldsunderholdning med blant annet show.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen inkludert for dobbeltrom i bungalow og i familierommene. Minibank.

Til havna i El Kantaoui er det to kilometer og det er cirka 12 kilometer til sentrum av Sousse.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Grenade kl. 6.30-10.00.
 • Kontinental frokost i poolbaren kl. 10.00-12.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Grenade kl. 12.30-14.00.
 • Pizza, crêpes, kaker og bakverk i poolbaren kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Grenade kl. 18.45-21.15.
 • En tunisisk à la carte-middag per uke i à la carte-restauranten, bordreservasjon kreves.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, ø, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Sousse

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger like ved den fine sandstranda, rett utenfor Sousse. Hotellet har flere basseng, et spa for avkobling og frokosten er inkludert. Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er flere restauranter inkludert.

Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet Jaz Tour Khalef har alt du trenger til en behagelig og avslappende ferie i Sousse, Tunisia. Her finner du en herlig strand med myk sand, flere basseng, hvorav ett med morsomme vannsklier, et basseng med aldersgrense og et spennende barnebasseng med vannsklier. Flere sporter og aktiviteter som spa og tennis og en barneklubb for familiens minste.

Sentido Bellevue Park – sommer 2024

På Sentido Bellevue Park møtes moderne design og orientalsk magi. Med den perfekte beliggenheten ved den fine sandstranda og med et stort basseng kan du slappe av, spille golf, nyte god mat og unne deg deilige stunder i hotellets spa. På dagtid er det mye å gjør for hele familien, som barneklubb, treningsrom og vannsporter.