Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet Jaz Tour Khalef har alt du trenger til en behagelig og avslappende ferie i Sousse, Tunisia. Her finner du en herlig strand med myk sand, flere basseng, hvorav ett med morsomme vannsklier, et basseng med aldersgrense og et spennende barnebasseng med vannsklier. Flere sporter og aktiviteter som spa og tennis og en barneklubb for familiens minste.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Jaz Tour Khalef har en privat del av den lange gyllengule sandstranda i Sousse. Ovenfor stranda er det to store bassengområder med fire utendørsbasseng. Et område har et relaxbasseng med saltvann og her kan du også koble av i en jacuzzi og i ekstra deilige balisenger og her er det også et barnebasseng med ferskvann. Det andre bassengområdet har et stort basseng med saltvann med tre vannsklier og et barnebasseng med saltvann med tre mindre vannsklier. Basseng- og strandhåndklær inkludert. På hotellets private del av stranda inkludert solsenger og parasoller. Hotellets innendørsbasseng er kun tilgjengelig i vintersesongen.

Bufférestauranten The Buffet serverer frokost, lunsj og middag. Restauranten Jobi Beach på stranda, ikke inkludert i hotellets All Inclusive-program. Restauranten La Palmeraie ved bassenget serverer drikke, lunsj og snacks under dagen. À la carte-restauranten L'Oliveraie serverer tunisisk og italiensk mat, bordreservasjon kreves. Pent antrekk, langbukser for menn. Baren i lobbyen er åpen døgnet rundt. Fem barer for All Inclusive, hvorav en poolbar og en bar på stranda der kun drikke er inkludert.

Daglige aktiviteter som for eksempel vanngymnastikk, aerobics, bordtennis, fotball, sandvolleyball, vannpolo, boccia og dart Tennis og utstyr, belysning mot avgift. Treningsrom. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka. Innendørsbasseng som er åpent i vintersesongen og de er dette oppvarmet. Spa med badstue, dampbadstue og jacuzzi samt skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass med sand.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel. Minibank. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. 4 kilometer til sentrum av Sousse der du blant annet finner medinaen som står på Unescos verdensarvliste. Den enkleste måten å komme seg til Sousse på er med taxi.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten The Buffet kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokost i restauranten La Palmeraie kl. 10.00-11.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten La Palmeraie kl. 12.00-14.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten The Buffet kl. 12.30-14.30.
  • Snacks i restauranten La Palmeraie kl. 15.00-17.00.
  • Middagsbuffé i restauranten The Buffet kl. 18.00-21.30.
  • En middag per uke i á la carte-restauranten L'Oliveraie kl. 18.00-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Sousse

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger like ved den fine sandstranda, rett utenfor Sousse. Hotellet har flere basseng, et spa for avkobling og frokosten er inkludert. Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er flere restauranter inkludert.

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spas beliggenhet er bare perfekt, i hjertet av Port El Kantaoui med en egen strand for herlige dager. Hotellet ligger i gangavstand til 36-hulls golfbanen Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyte havet, en golfrunde, hvile ut i hotellets spa eller bare nyte smaken av krydderet i den tunisiske maten.

Sentido Bellevue Park – sommer 2024

På Sentido Bellevue Park møtes moderne design og orientalsk magi. Med den perfekte beliggenheten ved den fine sandstranda og med et stort basseng kan du slappe av, spille golf, nyte god mat og unne deg deilige stunder i hotellets spa. På dagtid er det mye å gjør for hele familien, som barneklubb, treningsrom og vannsporter.