Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Katathani Phuket Beach Resort & Spa ligger i frodige omgivelser helt i kanten av den hvite Kata Noi-stranda. Fra balkongen har du utsikt over hagen og palmene. Hotellet har flere restauranter og basseng – ett av bassengene ligger i frodige omgivelser helt nede ved stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom med utgang til basseng 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Katathani Phuket Beach Resort & Spa ligger i frodige omgivelser, like ved den fine Kata Noi-stranda. Hotellet består av to deler, der den renoverte hovedbygningen Thani Wing ligger nærmest stranda. Det er der lobbyen og de fleste fasilitetene befinner. seg I Bhuri Wing ligger deluxerommene og herfra er det omtrent 250 meter til stranda (vei må krysses for å komme til stranda og hotellets øvrige fasiliteter).

Hotellet har flere bassengområder med totalt seks basseng. Både ved Thani og Bhuri er det et større basseng med barneseksjon. Ved Bhuri er det også et separat barnebasseng med vannsklier for de aller minste. Poolbarer, basseng- og strandhåndklær, solsenger og parasoller inkludert.

Inne på hotellområdet er det seks restauranter fordelt på begge hotelldelene. Det er tre á la carte-restauranter med henholdsvis thailandsk, italiensk og fisk & skalldyrs meny. De tre andre er bufférestauranter.

I Thani Wing er det et treningsrom med aldersgrense 16 år. Tennis (belysning mot avgift). Volleyball, aerobics samt Thaiboksing mot avgift. Yoga inkludert. Spa med behandlinger mot avgift. Badstue mot avgift. Bordtennis, minigolf og biljard. Matlagingskurs mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon i Thani Wing. Minimarked. Vaskeriautomat mot avgift. Hotellbuss én gang/dag til Phuket by og mot en mindre avgift er det buss til Patong på kveldstid. Det er cirka 3 kilometer til sentrum av Kata Beach.

Ved innsjekk betales et depositum på 1000 THB/rom. Dette gjøres ved at hotellet tar kredittkort opplysningene (pengene reserveres ikke) eller man legger igjen kontanter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag)..

Gjester som bor i Buri Wing spiser frokost i restauranten Secret Restaurant og de som bor i Thani Wing spiser frokost i restauranten Chom Talay.

Gjester med halvpensjon kan spise lunsj eller middag i à la carte-restaurantene (fast meny) og i bufférestaurantene.

Sesongvariasjoner

Familierommene skal bygges og være klare for bestilling vinteren 2024/2025.