En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

5734 vurderinger
Utmerket
 
3311
Veldig bra
 
1569
Bra
 
496
Mindre bra
 
191
Dårlig
 
167

Fem siste vurderinger

16.03.2023

av morteni80 Lier, Norge

Familie tur

Flot Strand Mat middelmådig, ikke 5 stjerner. Spise ikke frokost alle dager, da det ikke var vært og stå opp efter. Rom var ikke rent i kroker og hjørner. Servering i Mango bar der renser halsen og spytter ved siden av din solstol innen bestilling. Dårlig og Panisk håndtering da en gjest besvimte på Coconut bar. Er stille på denne Strand, vil anbefale Kata Beach som er den neste nordpå. Avtalt priser direkte med taxichauffør og ikke Hotel, de skruer priser opp.

 
11.03.2023

av MonicaN2166 Råde, Norge

Et nydelig sted!!

Nydelig sted, fantastisk mat og service. Stranden ryddes hver kveld, og temperatur i badevann og basseng er helt amazing ❤️. Hotellet har flere restauranter og det er store muligheter for meny valg. Rommene er store og gode, rent og pent, med aircondisjon. Vi vil tilbake hit 😊

 
28.02.2023

av JoSiHu Oslo, Norge

Familieferie, paradis og litt stive priser.

Helt supert å feriere her med små barn. Hyggelig personell, masse å finne på for barna og treningsrom for de voksne. Rolig og barnevennlig uten gjennomgående trafikk. Godt utvalg på frokosten. Enkelt å komme seg rundt med tuk tuk/taxi. 200 bath til Kata og 300 bath til Karon. Det eneste vi (min kone) har å utsette er en lite fungerende hårføner på rommet ;). Prisene på restaurantene/barene som hører til hotellet er ganske stive, men det er masse rimeligere alternativer i nærheten.

 
03.02.2022

av Restaurantproff Sarpsborg, Norge

Vårt favotitthotell i Phuket

Ett fantastisk anlegg hvis du booker rom med havutsikt. Da får du rom nærmest havet med utsikt til både det og hagen med de to store bassengene. Vi bodde i Juniorsuite som var veldig bra. Rommet virket nyoppusset, noe som kanskje har blitt gjort når det var koronastengt! Området er nydelig og det er eget basseng for voksne. Det er ett stort pluss for oss som ikke reiser med barn. Hvis du bestiller rom med utsikt mot basseng, kommer du til ett annet bygg ett godt stykke fra stranden, det det er nok ett basseng. Vi hadde ikke likt å bo der, men det er selvfølgelig mye rimeligere enn å bo med havutsikt. Vi savner bedre utvalg av Europeisk frokost. Det tilbys kun en type kokt skinke og gaudaost utenom eggretter. Ellers er det Asiatiske varmretter og veldig bra med frukt. Men det blir ensformig under ett opphold på 4 uker. Hotellet har gratis shuttelbuss til corona testsenteret. Veldig bra! Vær klar over over at hotellet ligger i Kata Noi beach, som er en kilometer fra selve Kata Beach

 
21.02.2020

av Farne89 Gran, Norge

Flott hotell med alt man trenger .

En rolig oase i ett ellers masete Phuket. Vi var to voksne med ett barn på 1,5 år. Vi ble tatt godt vare på av ett personell som yter langt over hva man ellers forventer på familiehotell. Anbefales på det sterkeste for alle som vil reise til Thailand enten som voksne eller voksne med barn . Flotte restauranter og barer på omerådet, ryddig, pent og rent over alt . Takk for oss, og takk for fantastisk service.