En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

5517 vurderinger
Utmerket
 
3180
Veldig bra
 
1526
Bra
 
476
Mindre bra
 
182
Dårlig
 
154

Fem siste vurderinger

03.02.2022

av Restaurantproff Sarpsborg, Norge

Vårt favotitthotell i Phuket

Ett fantastisk anlegg hvis du booker rom med havutsikt. Da får du rom nærmest havet med utsikt til både det og hagen med de to store bassengene. Vi bodde i Juniorsuite som var veldig bra. Rommet virket nyoppusset, noe som kanskje har blitt gjort når det var koronastengt! Området er nydelig og det er eget basseng for voksne. Det er ett stort pluss for oss som ikke reiser med barn. Hvis du bestiller rom med utsikt mot basseng, kommer du til ett annet bygg ett godt stykke fra stranden, det det er nok ett basseng. Vi hadde ikke likt å bo der, men det er selvfølgelig mye rimeligere enn å bo med havutsikt. Vi savner bedre utvalg av Europeisk frokost. Det tilbys kun en type kokt skinke og gaudaost utenom eggretter. Ellers er det Asiatiske varmretter og veldig bra med frukt. Men det blir ensformig under ett opphold på 4 uker. Hotellet har gratis shuttelbuss til corona testsenteret. Veldig bra! Vær klar over over at hotellet ligger i Kata Noi beach, som er en kilometer fra selve Kata Beach

 
21.02.2020

av Farne89 Gran, Norge

Flott hotell med alt man trenger .

En rolig oase i ett ellers masete Phuket. Vi var to voksne med ett barn på 1,5 år. Vi ble tatt godt vare på av ett personell som yter langt over hva man ellers forventer på familiehotell. Anbefales på det sterkeste for alle som vil reise til Thailand enten som voksne eller voksne med barn . Flotte restauranter og barer på omerådet, ryddig, pent og rent over alt . Takk for oss, og takk for fantastisk service.

 
13.10.2018

av Didi0977 Gran Canaria, Spania

Flott hotell

Har bodd her i 2 uker og har absolutt ingenting å klage på. Rommet, renhold, ansatte, alt er superb. Kjempe god service, eget legekontor, spa i tillegg til alle damene som gav masasje ved bassenget. Frokosten var helt topp, alt du kan ønske deg. Vi hadde en drømmeferie her.

 
08.10.2018

av Frostybear Sandvika, Norge

Stort hotell tett på stranden i fredelig område

Dette hotellet har alt av fasiliteter et slikt hotellkompleks bør ha. Mange baseng å velge i. Fra barnebaseng til voksenbaseng. Spa bådeinne ogute. Fler restauranter både påhotellområdet og i nærheten. Bare noen minutters Tuck tuck tur fra Kata Senter. Vårt andre besøk til dette hotellelet.

 
10.03.2018

av Ingjerd2014 Kristiansand, Norge

Meget bra hotell for de som vil ha ro, men også for barnefamilier

Vi bodde i en juniorsuite som da ligger i en bygning lengst fra alle barneattraksjoner og hvor det var svært rolig - noe vi ønsket oss. Rommet var stort og med en bra altan hvor vi hadde utsikt utover havet. Rommet var meget vel utstyrt med alt man trenger på badet og store gode badehåndklær som ble skiftet to ganger om dagen. Rene badehåndklær til utebruk, ble levert på rommet hver kveld. Det ble ofte også pyntet opp på rommet med blomster og annet. Servicen var utmerket. Utenfor var et hageanlegg som man bare kan beundre, nydelig og velholdt. Badestranden var offentlig og derfor var det sikkerhetsvakt ved utgangen for oss fra hotellet. Pool var der flere av og aktiviteter både for barn og voksne. Frokosten hadde et enormt utvalg og noen sitteplasser med herlig utsikt. Restauranter var her flere av fra buffet til fiskerestaurant og med en Thairestaurant som hadde litt spesiell og meget god mat. Beliggenheten var strålende hvor en fra resepsonsområdet gikk rett ut i livlig gate og her var også taxiservice Kan trygt anbefale dette hotellet til et lengre opphold!