Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,7 av 10 Basert på 3 vurderinger
Total vurdering
 
9,7 / 10
Rengjøring
 
10,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
10,0 / 10
Fasiliteter
 
9,7 / 10
Mat og drikke
 
9,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,7 / 10
Service
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Her var alt helt topp, en ting som var veldig bra var at man slapp kampen om solsenger! Og alt annet var topp for store og små.
-

Bekreftet gjest: 2020-02-23


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

5313 vurderinger
Utmerket
 
3036
Veldig bra
 
1496
Bra
 
468
Mindre bra
 
170
Dårlig
 
143

Fem siste vurderinger

21.02.2020

Innlegg av Farne89 Gran, Norge

Flott hotell med alt man trenger .

En rolig oase i ett ellers masete Phuket. Vi var to voksne med ett barn på 1,5 år. Vi ble tatt godt vare på av ett personell som yter langt over hva man ellers forventer på familiehotell. Anbefales på det sterkeste for alle som vil reise til Thailand enten som voksne eller voksne med barn . Flotte restauranter og barer på omerådet, ryddig, pent og rent over alt . Takk for oss, og takk for fantastisk service.

 
13.10.2018

Innlegg av Didi0977 Gran Canaria, Spania

Flott hotell

Har bodd her i 2 uker og har absolutt ingenting å klage på. Rommet, renhold, ansatte, alt er superb. Kjempe god service, eget legekontor, spa i tillegg til alle damene som gav masasje ved bassenget. Frokosten var helt topp, alt du kan ønske deg. Vi hadde en drømmeferie her.

 
08.10.2018

Innlegg av Frostybear Sandvika, Norge

Stort hotell tett på stranden i fredelig område

Dette hotellet har alt av fasiliteter et slikt hotellkompleks bør ha. Mange baseng å velge i. Fra barnebaseng til voksenbaseng. Spa bådeinne ogute. Fler restauranter både påhotellområdet og i nærheten. Bare noen minutters Tuck tuck tur fra Kata Senter. Vårt andre besøk til dette hotellelet.

 
10.03.2018

Innlegg av Ingjerd2014 Kristiansand, Norge

Meget bra hotell for de som vil ha ro, men også for barnefamilier

Vi bodde i en juniorsuite som da ligger i en bygning lengst fra alle barneattraksjoner og hvor det var svært rolig - noe vi ønsket oss. Rommet var stort og med en bra altan hvor vi hadde utsikt utover havet. Rommet var meget vel utstyrt med alt man trenger på badet og store gode badehåndklær som ble skiftet to ganger om dagen. Rene badehåndklær til utebruk, ble levert på rommet hver kveld. Det ble ofte også pyntet opp på rommet med blomster og annet. Servicen var utmerket. Utenfor var et hageanlegg som man bare kan beundre, nydelig og velholdt. Badestranden var offentlig og derfor var det sikkerhetsvakt ved utgangen for oss fra hotellet. Pool var der flere av og aktiviteter både for barn og voksne. Frokosten hadde et enormt utvalg og noen sitteplasser med herlig utsikt. Restauranter var her flere av fra buffet til fiskerestaurant og med en Thairestaurant som hadde litt spesiell og meget god mat. Beliggenheten var strålende hvor en fra resepsonsområdet gikk rett ut i livlig gate og her var også taxiservice Kan trygt anbefale dette hotellet til et lengre opphold!

 
25.02.2017

Innlegg av idah1 Trondheim, Norge

Stort og imponerende hotell

Et moderne og flott hotell på Kata Noi. Smilende og hyggelige ansatte, flinke værelsesbetjente, generelt rent og ryddig hotell. Nydelige grønne plener og stort utvalg av mat. Hotellet ligger rett ved stranda og flere matplasser. Vi hadde rom mot omgivelsene som var pent, moderne med åpen løsning mot bad, stor dusj, air-condition, gratis vann hver dag og gulvvask hver dag. Ikke noe særlig utsikt. Rolig om natten, men heller ikke langt å reise til et større sted med mer "trykk" om ønskelig. Kata Noi er ikke langt ifra Kata, Karon eller Patong - 10-25 min i tuktuk/taxi. God plassering av hotellet ved blindgate. Rett ved hotellet er det matbutikk, 7-Eleven, Apotek, flere restauranter og lite trafikk. Et rolig og vakkert paradis!