Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 10 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Her var alt helt topp, en ting som var veldig bra var at man slapp kampen om solsenger! Og alt annet var topp for store og små.
-

Bekreftet gjest: 2020-02-23


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-15


10 av 10

+
Stille og rolig. Rent og fantastisk personell.
-
Ikke nå

Bekreftet gjest: 2019-08-18


8 av 10

+
-
Viktig å få rommet med en gang en ankommer. Kjedelig å måtte vente i flere timer på rom etter lang reise.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


5 av 10

+
Rengjøringspersonellet og vaktene på området. De var superhyggelige. Kort vei til stranden. Og nydelig utsikt ved frokost.
-
Generelt lite vennlig og imøtekommende personell. De virket totalt uinteressert i gjestene sine. Og det som trakk mest ned er at Apollo ikke nevner hvilken del du betaler for. For Bhuridelen er ikke noe 5 stjernes hotell. Stygt og udatert og veldig slitt. Den andre delen er virket mer som en 5 stjernes vi er vant til. Så vi følte oss direkte lurt, og hadde ikke bestilt dette hotellet om vi hadde fått informert dette på forhånd. Med endel erfaringer fra andre 5 stjernes hotel, så bør de ansatte virke langt mer profesjonelle enn dette. Tilbudene på spaet var også svært begrensende i forhold til andre hotell med tilsvarende stjerner. Prisnivået på restaurantene minus en restaurant var også hinsidige i forhold til hva som er vanlig i Phuket området. Med 10 års reiseerfaring til Phuket føler jeg vi begynner å kjenne hele dette området godt. Så det betale 135,- for en salat som har det samme prisnivået som i Norge, da føler de regelrett utnytte gjestene sine. Til sammenligning med Hilton Arcadia som vil være et naturlig hotell å sammenligne seg med så var dette hotellet en 3 stjernes. Det være seg service, tilbud, frokostbuffet, standard i forhold til det rommet vi fikk, og ikke minst hvordan de ansatte utførte jobben sin.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


10 av 10

+
At man følte seg velkommen, og at vi var deres gjester
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

5331 vurderinger
Utmerket
 
3047
Veldig bra
 
1499
Bra
 
469
Mindre bra
 
171
Dårlig
 
145

Fem siste vurderinger

21.02.2020

av Farne89 Gran, Norge

Flott hotell med alt man trenger .

En rolig oase i ett ellers masete Phuket. Vi var to voksne med ett barn på 1,5 år. Vi ble tatt godt vare på av ett personell som yter langt over hva man ellers forventer på familiehotell. Anbefales på det sterkeste for alle som vil reise til Thailand enten som voksne eller voksne med barn . Flotte restauranter og barer på omerådet, ryddig, pent og rent over alt . Takk for oss, og takk for fantastisk service.

 
13.10.2018

av Didi0977 Gran Canaria, Spania

Flott hotell

Har bodd her i 2 uker og har absolutt ingenting å klage på. Rommet, renhold, ansatte, alt er superb. Kjempe god service, eget legekontor, spa i tillegg til alle damene som gav masasje ved bassenget. Frokosten var helt topp, alt du kan ønske deg. Vi hadde en drømmeferie her.

 
08.10.2018

av Frostybear Sandvika, Norge

Stort hotell tett på stranden i fredelig område

Dette hotellet har alt av fasiliteter et slikt hotellkompleks bør ha. Mange baseng å velge i. Fra barnebaseng til voksenbaseng. Spa bådeinne ogute. Fler restauranter både påhotellområdet og i nærheten. Bare noen minutters Tuck tuck tur fra Kata Senter. Vårt andre besøk til dette hotellelet.

 
10.03.2018

av Ingjerd2014 Kristiansand, Norge

Meget bra hotell for de som vil ha ro, men også for barnefamilier

Vi bodde i en juniorsuite som da ligger i en bygning lengst fra alle barneattraksjoner og hvor det var svært rolig - noe vi ønsket oss. Rommet var stort og med en bra altan hvor vi hadde utsikt utover havet. Rommet var meget vel utstyrt med alt man trenger på badet og store gode badehåndklær som ble skiftet to ganger om dagen. Rene badehåndklær til utebruk, ble levert på rommet hver kveld. Det ble ofte også pyntet opp på rommet med blomster og annet. Servicen var utmerket. Utenfor var et hageanlegg som man bare kan beundre, nydelig og velholdt. Badestranden var offentlig og derfor var det sikkerhetsvakt ved utgangen for oss fra hotellet. Pool var der flere av og aktiviteter både for barn og voksne. Frokosten hadde et enormt utvalg og noen sitteplasser med herlig utsikt. Restauranter var her flere av fra buffet til fiskerestaurant og med en Thairestaurant som hadde litt spesiell og meget god mat. Beliggenheten var strålende hvor en fra resepsonsområdet gikk rett ut i livlig gate og her var også taxiservice Kan trygt anbefale dette hotellet til et lengre opphold!

 
25.02.2017

av idah1 Trondheim, Norge

Stort og imponerende hotell

Et moderne og flott hotell på Kata Noi. Smilende og hyggelige ansatte, flinke værelsesbetjente, generelt rent og ryddig hotell. Nydelige grønne plener og stort utvalg av mat. Hotellet ligger rett ved stranda og flere matplasser. Vi hadde rom mot omgivelsene som var pent, moderne med åpen løsning mot bad, stor dusj, air-condition, gratis vann hver dag og gulvvask hver dag. Ikke noe særlig utsikt. Rolig om natten, men heller ikke langt å reise til et større sted med mer "trykk" om ønskelig. Kata Noi er ikke langt ifra Kata, Karon eller Patong - 10-25 min i tuktuk/taxi. God plassering av hotellet ved blindgate. Rett ved hotellet er det matbutikk, 7-Eleven, Apotek, flere restauranter og lite trafikk. Et rolig og vakkert paradis!