Deluxerom

Lyse, noe slitte deluxerom i Bhuri Wing, med mulighet til ekstraoppredning i sovesofa. TV, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i Buri Wing. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenger. Ekstraseng er mulig i sovesofa. TV, kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn.

Juniorsuiter

Romslige juniorsuiter med en luksuriøs touch som ligger i Thani Wing ved stranda. Ekstraseng i sovesofa. TV, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45-50 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn.

Suite

Romslige suiter som ligger i Thani Wing og består av en soveromsdel og oppholdsdel i åpen løsning. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. Badekåper og tøfler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar og dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn