Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Thailand vinter 2021/22

Våre reiser til Thailand er ikke klare ennå. Vi vil legge dem ut for salg fortløpende så snart de er klare. 

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Katathani Phuket Beach Resort & Spa ligger i frodige omgivelser helt i kanten av den hvite Kata Noi-stranda. Fra balkongen har du utsikt over hagen og palmene. Hotellet har flere restauranter og basseng – ett av bassengene ligger i frodige omgivelser helt nede ved stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Her var alt helt topp, en ting som var veldig bra var at man slapp kampen om solsenger! Og alt an...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Katathani Phuket Beach Resort & Spa ligger i frodige omgivelser, like ved den fine Kata Noi-stranda. Hotellet består av to deler, der den renoverte hovedbygningen Thani Wing ligger nærmest stranda. Det er der lobbyen og de fleste fasilitetene befinner. seg I Bhuri Wing ligger deluxerommene og herfra er det omtrent 250 meter til stranda (vei må krysses for å komme til stranda og hotellets øvrige fasiliteter).

Hotellet har flere bassengområder med totalt seks basseng. Både ved Thani og Bhuri er det et større basseng med barneseksjon. Ved Bhuri er det også et separat barnebasseng med vannsklier for de aller minste. Poolbarer, gratis basseng- og strandhåndklær, solsenger og parasoller.

Inne på hotellområdet er det seks restauranter, plassert i begge de to delene. Det er tre á la carte-restauranter med henholdsvis thailandsk, italiensk og fisk & skalldyrs meny. De tre andre er bufférestauranter.

Det gratis wifi i lobbyen og i bassengområdet. I Thani Wing ligger resepsjonen og her er det også treningsrom, tennis, volleyball, aerobics samt Thaiboksing mot avgift. Gratis yoga. Spa med behandlinger mot avgift. Badstue mot avgift. Matlagingskurs mot avgift. Romservice. Vaskeriservice mot avgift.

Hotellbuss én gang/dag til Phuket by og mot en mindre avgift busservice til Patong på kveldstid. Det er cirka 3 kilometer til sentrum av Kata Beach. Lokaltrafikk.

Måltider

Vinter:

  • Frokostbuffé samt julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon eller helpensjon mot tillegg.

Sommer:

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- eller helpensjon mot tillegg.

Gjester som bor i Buri Wing spiser frokost i restauranten Secret Restaurant og de som bor i Thani Wing spiser frokost i restauranten Chom Talay.

Gjester med halvpensjon kan spise lunsj eller middag i à la carte-restaurantene (fast meny) og i bufférestaurantene.

Verdt å vite

  • Ved innsjekk betales et depositum på 1000 THB/rom. Dette gjøres ved at hotellet tar kredittkort opplysningene (pengene reserveres ikke) eller man legger igjen kontanter.
  • Fra Bhuri Wing, der deluxerommene ligger, kan det være opptil 250 meter til strand.