Fotballreiser til Liverpool

Fotballreiser til Liverpool

Vil du reise til Liverpool og gå på fotballkamp, kan du skreddersy fotballreisen din her. Finn hvilke flyavganger og hotell du vil ha, og legg til kampbilletter til Liverpool FC eller Everton FC.  


 

 

 

Hvordan fly fra Norge til Liverpool?

Kun mellom Bergen og Liverpool flys det direkte fra Norge, ellers ikke. Vi hjelper deg gjerne med fotballreisen til Liverpool for å finne best mulig flyløsning.
Ring oss hverdager mellom 10:00–15:00 på 21 01 75 40 for å bestille.


Andre aktuelle fotballkamper

Fotballnasjonen England er der vi har flest kamper for salg, men du kan også se spansk toppfotball, og andre typer kamper. Se for eksempel:

Bestill en pakkereise med fotballbilletter til Liverpool sine Premier League klubber! Fly til Manchester, og velg hotell der. Mellom Manchester og Liverpool reiser du enkelt med tog eller buss.
Les om togreiser i England » | Les om bussreiser i England » 

Premier League lag i Liverpool

I Liverpool er det to klubber i Premier League; Liverpool FC og Everton. Lokaloppgjøret de to klubbene i mellom kalles "The Merseyside derby", og er virkelig intense! Hos oss kan du kjøpe fotballreise og se begge lag spille på hjemmebane:

Fotballreise med ApolloKun offisielle leverandører

Fotballreise med ApolloKampbilletten reserveres i sanntid – ingen ventetid på bekreftelsen

Fotballreise med ApolloPakk reisen selv, og velg fritt ditt eget hotell

Fotballreise med ApolloDu kan ha ulikt antall billetter i forhold til antall reisende i bestillingen*

*Kun færre billetter enn reisende, ikke motsatt

Viktig informasjon:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.