Populære reisemål i vinter

Hele verden venter på deg!

Oppdag et eksotisk paradis som Maldivene eller ta en snorkletur i det vakre korallrevet i Egypt. Utforsk kulturskatter eller lær å lage curry-retter i Thailand. Gå deg vill på markedene i Marrakech eller kombiner by, strand og aktivitetsferie i Miami. Eller kanskje du vil dra på fjelltur på Gran Canaria eller ørkensafari i Emiratene?

Verden er full av spennende skatter og dette er bare noen av dem. Hva vil du oppleve i vinter?

 


Gjør et søk ut i fra dine kriterier her:


Velg blant reisemål over hele verden

Bilde av: Strand på Gran Canaria

Mangfoldige Kanariøyene

Under 6 timer unna venter Kanariøyene. Disse mangfoldige øyene byr på mye mer enn man skulle tro og her finnes alt man trenger for en perfekt ferie: Klimaet er fantastisk, strendene er vakre, utvalget av aktiviteter er stort, shoppingen er bra – og det finnes hoteller for enhver smak.

Bli bedre kjent med Kanariøyene
Reiser til Emiratene i vinter

Eventyrlige Emiratene

Emiratene er full av kontraster, verdensrekorder, spektakulære attraksjoner, vakre strender og luksuriøse hoteller. Med oss kan du reise til seks av sju emirater; Abu Dhabi, Fujairah, Ras Al Khaimah, Ajman, Sharjah – og selvsagt Dubai. 

Bli bedre kjent med Emiratene
Det flytende markedet, Thailand

Herlige Thailand

Milelange hvite sandstrender, en eksplosjon av smaksopplevelser, imøtekommende lokalbefolkning og farger i alle nyanser – herlige Thailand har noe for alle og enhver!

Bli bedre kjent med Thailand
Kuala Lumpur, Malaysia

Eksotiske reiser

Oppdag en ny verden på en eksotisk ferie. Bli kjent med andre kulturer, prøv nye matretter og delikatesser, gå deg vill i jungelen og nyt late dager på strender myke som silke.

Se hele utvalget vårt av eksotiske reiser
Strand på en karibisk øy

Karibiske øyer

Drømmer du om paradisøyer hvor du kan nyte late stranddager, eller en ferie full av opplevelser utenom det vanlige? I Karibien ligger alt til rette for å kombinere en strandferie med aktive eventyr.

Se karibiske ferieparadis vi anbefaler

Andre feriemuligheter:

Storbyreiser i vinter

Storbyhelg

Utforsk kjente attraksjoner, handle i butikker vi ikke har her hjemme, gå på museum og varm deg på en sjarmerende kafé i mellom slagene.

Se vinterens mest populære storbyer
Cruiseskip i Karibien

Cruise

En cruiseferie er en ferie full av opplevelser. Du får besøke mange steder på kort tid og om bord har du alt du trenger – og enda litt til – innen rekkevidde.

Se hele cruiseutvalget vårt
Treningsreiser på vinteren

Treningsreiser

Kombiner avslappende dager på stranden med sykkelturer, yoga eller annen aktivitet i ferien. Sjekk ut våre treningshoteller og arrangementer.

Se utvalget vårt
Premiumreise – en sosial fellesreise

Premiumreiser

Bli med oss på en sosial fellesreise hvor opplevelsesrike utflukter, gode hoteller, flyreise og flere måltider er inkludert.

Les mer og bestill en premiumreise her
Fotballreiser i Europa

Fotballreiser

Se fotball på toppnivå i for eksempel Liverpool, Manchester, Barcelona eller Paris. Vi har reiser og billetter til de fleste ligaer i Europa.

Bestill reisen og billettene her