Go. Live a little!

Det skjer noe med oss når vi reiser. Plutselig er vi ikke lenger bare vårt vanlig forutsigbare jeg. Når vi er ute og reiser er vi mer åpne! Vi senker skuldrene og garden. Kroppen blir friere, sinnet lettere og vi tør teste nye ting for første gang.

I Apollos reiseprogram Go. Live a little! har fire kjente profiler fra media reist til noen av våre mest populære reisemål. Her har de fått oppleve alt det som gjør det så herlig å reise. Men ikke nok med det – de har også blitt utfordret til å pushe sine egne grenser og bevege seg utenfor sin egen komfortsone.

 

 

Alle har fått i oppdrag å gjøre noe de ikke har gjort før og kanskje aldri ville ha våget ellers. Det handler om adrenalinfylte aktiviteter som zipline og bølgesurfing, engasjerende matlagingskurs, balansekrevende SUP-padling og andre spennende opplevelser både på land og til sjøs.

Vert for Go.Live a little! er Erik Segerstedt, en svensk folkekjær programleder, sanger og skuespiller. I programmet blir kjente personer fra Norge, Sverige og Danmark utfordret til å teste sine grenser. Etter hvert vellykket oppdrag så venter en herlig belønning!


Reiseprogrammet Go. Live a little!

Bli med fire kjente profiler til noen av våre mest populære reisemål

Trailer 1. episode: Greske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første episode av Go. Live a little! møter vi den svenske sangeren Klara Hammarström, kjent blant annet fra Eurovision. Klara elsker tzatziki men hun har aldri lært seg å lage skikkelig gresk mat. Hennes oppdrag blir derfor å bli kjent med det greske kjøkkenet på et intensivkurs med kokken Kassiani Kostera.

Se hele episoden her »

Trailer 2. episode: Svett utfordring i Sivota med Chris Nyhus

Superpappa og influenser Chris Nyhus er hovedpersonen i denne episoden av Go.Live a little! Chris har reist til Sivota, der han har fått en ganske så svett utfordring av Erik Segerstedt – han skal lede en crossfittrening for en gruppe hotellgjester, og det blir en mildt sagt annerledes treningstime med en ganske nervøs trener.

Se hele episoden her »

Trailer 3. episode: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar den svenske rekorden i lengdehopp på 8,44. Mange ble kjent med ham da han vant Sveriges versjon av Mesternes Mester 2020. I denne episoden av Go. Live a little! utfordrer Erik ham til å teste sine atletiske ferdigheter på en ny måte: Michel reiser til Algarve og skal lære seg å surfe.

Se hele episoden her »

Trailer 4. episode: Svimlende høyder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I denne episoden møter vi den danske programlederen Lisbeth Østergaard. Hun har tatt turen til dramatiske Makarska på Kroatias vakre kyst. Lisbeths utfordring blir å kjøre en svimlende Zipline-bane over ravinene.

Se hele episoden her »


Finn reisen din


Dette er Go. Live a little!

Med Go. Live a little! ønsker vi å inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din neste reise med Apollo. Reisemålene har det alltid mye morsomt å tilby. Nøkkelen er å finne opplevelser som passer for deg, så sjekk ut våre tips under det reisemålet du planlegger å reise til før du drar.  

Reisemålet, hotellet, selskapet og aktivitetene: alt bidrar til ferien. Men det er opplevelsene som gjør reisen til et eventyr. Er du interessert i kultur? Sørg for å bli bedre kjent med reisemålet. Mange av våre reisemål rundt Middelhavet har spennende historier å fortelle med fascinerende ruiner som vitner om dramatiske hendelser. Eller bli med på fottur der du lærer deg mer om naturen. Lær deg å lage en lokal en rett fra det lokale kjøkkenet. Smak på noe du aldri har spist før. Lær deg noe nytt. Snorkling, dykking eller kamelriding. Heng med på en guidet tur til en gammel by. Eller sett deg på en terrengsykkel og sett utfor en fjellside. 
Go. Live a little