Riff Hikkaduwa Design Hotel

Like ved stranda i Hikkaduwa ligger det lekre Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets basseng grenser til stranda så her er det enkelt å bare slappe av og ta det med ro. Nyt en stund i skyggen før du unner deg litt ekstra avkobling med en velgjørende spabehandling. Er moderne innredning og takbar med utsikt over Indiahavet en del av din feriedrøm – da er dette hotellet for deg.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riff Hikkaduwa Design Hotel har et saltvannsbasseng like ved stranda. Her er det en poolbar og solsenger, parasoller samt basseng- og strandhåndklær å låne. For de yngste er det et separat barnebasseng.

Hotellet har tre restauranter. I hovedrestauranten serveres en herlig blanding av velsmakende og iblant sterkt krydrede retter fra det srilankiske kjøkkenet og internasjonale retter. True Blue serverer japanske spesialiteter tilberedt på lokale produkter og spesialimporterte ingredienser fra Japan. Maten imponerer, og utsikten fra takterrassen der restauranten ligger likeså. I hotellets Lobby Bar & Lounge kan du ta noe godt å drikke, men også innta en enkel frokost, ta et glass ferskpresset juice, smake på noen lokale retter, en suppe eller nyt av nygrillede fiske- og skalldyrsretter til lunsj og middag.

Treningsrom og et wellness center med blant annet badstue samt slagbehandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.30-10.30.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Alle hotell – Hikkaduwa

Coral Sands

Hyggelige Coral Sands i Hikkaduwa ligger ved en fin, bred sandstrand nær Sri Lankas eneste marine nasjonalpark. Her er det mye å glede seg til for den som er opptatt av livet under vann! For de som er opptatt av restauranter og butikker så ligger hovedgata Galle Road i det sentrale Hikkaduwa bare en kort tur unna.

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger ved stranda og havet i Hikkaduwa. Du deler stranda med surfere, fruktselgere og en fantastisk solnedgang. Nyt av et spa, kryddersterk mat eller ta en sving i huska i strandkanten.

Hikka Tranz by Cinnamon

På Hikka Tranz by Cinnamon kan du bara ta en morgentur stranda, bade i bassenget eller i havet, eller om du vil være litt mer aktiv så finnes det squash, sandvolleyball, snorkling og et dykkesenter. Gå ikke glipp av å teste det lokale kjøkkenet og nyte de velsmakende rettene i en av hotellets restauranter.