Coral Sands

Hyggelige Coral Sands i Hikkaduwa ligger ved en fin, bred sandstrand nær Sri Lankas eneste marine nasjonalpark. Her er det mye å glede seg til for den som er opptatt av livet under vann! For de som er opptatt av restauranter og butikker så ligger hovedgata Galle Road i det sentrale Hikkaduwa bare en kort tur unna.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Coral Sands i Hikkaduwa ligger mellom hovedgata Galle Road og den vakre sandstranda. Hotellet har to bassengområder med hvert sitt basseng, hvorav ett med barneseksjon. Flere solterrasser med solsenger, parasoller samt badehåndklær. Poolbar.

Hotellets bufférestaurant har utsikt mot stranda og havet og her serveres frokost, lunsj og middag. For et litt med luksuriøst måltid er det mulig å bestille à la carte-retter som for eksempel hummer og andre skalldyr. Baren The Station ligger nede ved stranda og lokker med oppfriskende drikke og vakker utsikt.

Treningsrom. Dykkesenter. Biljard mot avgift. Sandvolleyball. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen mot avgift. Mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-9-30.
 • Lunsj fra fast meny kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.30-21.30.
 • Snacks kl. 10.30-11.30 & kl. 15.30-16.30.
 • Ubegrenset med ferskpresset juice og brus kl. 10.00-22.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger som lokalt øl, vin og drinker i en av hotellets barer fra kl. 12.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger ved stranda og havet i Hikkaduwa. Du deler stranda med surfere, fruktselgere og en fantastisk solnedgang. Nyt av et spa, kryddersterk mat eller ta en sving i huska i strandkanten.

Hikka Tranz by Cinnamon

På Hikka Tranz by Cinnamon kan du bara ta en morgentur stranda, bade i bassenget eller i havet, eller om du vil være litt mer aktiv så finnes det squash, sandvolleyball, snorkling og et dykkesenter. Gå ikke glipp av å teste det lokale kjøkkenet og nyte de velsmakende rettene i en av hotellets restauranter.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Like ved stranda i Hikkaduwa ligger det lekre Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets basseng grenser til stranda så her er det enkelt å bare slappe av og ta det med ro. Nyt en stund i skyggen før du unner deg litt ekstra avkobling med en velgjørende spabehandling. Er moderne innredning og takbar med utsikt over Indiahavet en del av din feriedrøm – da er dette hotellet for deg.