Hikkaduwa

  • • Surfing, dykking og snorkling
  • • Herlige strandbarer og fiskerestauranter

Ved kysten på det sørlige Sri Linka ligger ferieparadiset Hikkaduwa. På en reise til Hikkaduwa kan du se frem til nye matopplevelser, deilige dager på stranda og billig shopping. Her kan du bare være i et rolig tempo, men også hoppe ned i iskalde fossefall, ramle av surfebrettet eller spise noe skikkelig, skikkelig sterkt.Fakta om Hikkaduwa

Lokal tid

Norsk tid + 4,5 time (vintertid)

Mat og drikke

På den månedlige Poya Day, "fullmånedagen", er det forbudt å servere alkohol.

Mer fakta

Været

jan 28°c
feb 29°c
mar 29°c
apr 30°c
mai 29°c
jun 28°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 28°c
des 28°c

Alle reisemål Sri Lanka

Colombo

Velkommen til Colombo - denne fargerike storbyen på Sri Lankas vestkyst. Du kan se frem til et fantastisk tilbud av severdigheter, shopping, kultur og fornøyelser. Hva sier du til et tusen år gammelt tempel som ble besøkt av Gandhi. Sri Lankas kronjuveler, det frodige Cinnamon Gardens-området og det store tilbudet av kasinoer, puber og nattklubber.

Bentota

Det er tre meget gode grunner til å reise til Bentota på Sri Lanka: havet, sola og stranda. Her finner du de strendene du drømmer om og samtidig er stedet omgitt av en genuin lokal atmosfære. Etter å ha opplevd mylderet i byene, eksotiske steder og ville dyr er det deilig å komme tilbake til rolige Bentota.

Galle

Bli med oss til den fargerike havnebyen Galle, sør på Sri Lanka. Perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med en spennende by i dette vennlige landet.

Negombo

Reis til Negombo og opplev en fargerik by med stor personlighet. Her får du alt det beste som Sri Lanka har å ny på – herlige dager på den brede stranda, en genuin singalesisk bypuls og spennende shopping. I Negombo ligger mange stranda, du bestemmer selv om ferien skal bestå av sol og bad eller nye opplevelser i eksotiske Sri Lanka.