Hikka Tranz by Cinnamon

På Hikka Tranz by Cinnamon kan du bara ta en morgentur stranda, bade i bassenget eller i havet, eller om du vil være litt mer aktiv så finnes det squash, sandvolleyball, snorkling og et dykkesenter. Gå ikke glipp av å teste det lokale kjøkkenet og nyte de velsmakende rettene i en av hotellets restauranter.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hikka Tranz by Cinnamon ligger like ovenfor stranda og har et pent og stort bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller samt en pool- og snackbar. Fra poolbaren kan du se på når sola går ned og palmene danner en vakker silhuett mot himmelen, perfekt for et Instragrambilde.

Hikka Tranz by Cinnamon har en kombinert buffé- og à la carte-restaurant, Tranzfusion, der det serveres frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Crab Shack serverer fiske- og skalldyrsretter samt sushi på kveldstid.

På hotellet er det et treningsrom, et spa med behandlinger og vil du se deg omkring i omgivelsene er det sykler til leier hotellet ut sykler. Her er det en squashbane og du kan spille bordtennis, volleyball og biljard. Padi-tilknyttet dykkesenter samt kveldsunderholdning i form av livemusikk og show.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten Tranzfusion kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten Tranzfusion kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Tranzfusion kl. 19.30-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hikkaduwa

Coral Sands

Hyggelige Coral Sands i Hikkaduwa ligger ved en fin, bred sandstrand nær Sri Lankas eneste marine nasjonalpark. Her er det mye å glede seg til for den som er opptatt av livet under vann! For de som er opptatt av restauranter og butikker så ligger hovedgata Galle Road i det sentrale Hikkaduwa bare en kort tur unna.

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger ved stranda og havet i Hikkaduwa. Du deler stranda med surfere, fruktselgere og en fantastisk solnedgang. Nyt av et spa, kryddersterk mat eller ta en sving i huska i strandkanten.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Like ved stranda i Hikkaduwa ligger det lekre Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets basseng grenser til stranda så her er det enkelt å bare slappe av og ta det med ro. Nyt en stund i skyggen før du unner deg litt ekstra avkobling med en velgjørende spabehandling. Er moderne innredning og takbar med utsikt over Indiahavet en del av din feriedrøm – da er dette hotellet for deg.