Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger ved stranda og havet i Hikkaduwa. Du deler stranda med surfere, fruktselgere og en fantastisk solnedgang. Nyt av et spa, kryddersterk mat eller ta en sving i huska i strandkanten.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I bassengområdet på Citrus Hikkaduwa er det et basseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Herfra er det bare noen skritt å gå til stranda. Rett frem er det koraller og steiner i vannet, men går du litt til venstre eller høyre så er det sandbunn. Stranda strekker seg flere kilometer bortover. Her kan du gå i timer eller dykke ned til korallene som du finner bare noen svømmetak fra stranda. På stranda er det også restauranter, barer og selgere som selger solmoden frukt.

På Citrus Hikkaduwa er det en bufférestaurant der du kan smake på lokale retter fra Hikkaduwa og andre srilankiske retter samt internasjonale retter. Hotellet har en bar, Summer Salt Bar.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Heisen går bare til deluxerommene. Biljard mot avgift.

Til Hikkaduwa er det cirka 1 kilometer og der er det matbutikker og restauranter langs hovedveien med gode fiske- og skalldyrsretter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten Lemon Fish kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffe eller fra en fast meny i restauranten Lemon Fish kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Lemon Fish kl. 19.30-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i hotellets bar kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hikkaduwa

Coral Sands

Hyggelige Coral Sands i Hikkaduwa ligger ved en fin, bred sandstrand nær Sri Lankas eneste marine nasjonalpark. Her er det mye å glede seg til for den som er opptatt av livet under vann! For de som er opptatt av restauranter og butikker så ligger hovedgata Galle Road i det sentrale Hikkaduwa bare en kort tur unna.

Hikka Tranz by Cinnamon

På Hikka Tranz by Cinnamon kan du bara ta en morgentur stranda, bade i bassenget eller i havet, eller om du vil være litt mer aktiv så finnes det squash, sandvolleyball, snorkling og et dykkesenter. Gå ikke glipp av å teste det lokale kjøkkenet og nyte de velsmakende rettene i en av hotellets restauranter.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Like ved stranda i Hikkaduwa ligger det lekre Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets basseng grenser til stranda så her er det enkelt å bare slappe av og ta det med ro. Nyt en stund i skyggen før du unner deg litt ekstra avkobling med en velgjørende spabehandling. Er moderne innredning og takbar med utsikt over Indiahavet en del av din feriedrøm – da er dette hotellet for deg.