En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

677 vurderinger
Utmerket
 
175
Veldig bra
 
282
Bra
 
144
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

06.09.2019

av mornyh Bergen, Norge

Veldig bra i Port de Soller

En ferie på Hotel Eden kan anbefales. Beliggenheten er perfekt, rett ved stranden. Hotellet er nylig renovert og fremstår i veldig god stand. Fint, men litt lite, bassengområde. Takterassen med bar er absolutt å anbefale. Vi hadde halvpensjon med frokost og middag. Frokostbuffet var meget bra, det eneste vi savnet var ferskpresset appelsinjuice - vi var jo tross alt i Soller. Middagsbuffen var også innholdsrik og bra, men litt lite variert dersom man spiste der mange ganger i løpet av oppholdet.

 
24.06.2018

av Lill-Karin Oslo, Norge

Veldig bra

Var i Port de Soller på en liten ferietur og bodde på dette hyggelige hotellet. Det lå superbra til , rett ved en liten strand . Rommet vi hadde med balkong var stort og lyst og med god utsikt over Spinolabukten. Greit bassengområde selv om man selvsagt irriterer seg over at alle holder stolene med håndklær hele dagen. God frokost og hyggelig betjening. Skal definitivt bo her neste gang vi skal til Soler som er et fantstisk sted!

 
17.06.2018

av KjellKallandsvik Ålesund, Norge

1-Uke ferie på Hot. Eden i Port De Soller

Tilbrakte 1-ukes ferie på Eden. Fint hotell, og vi fikk rom med delvis havsutsikt/Bassengsutsikt, i 3-etg. i den delen av hotellet som var oppusset. Ikke så stort rom, men fint, flott utsikt over båthavnen/bassengområdet. Kjempegod/rikholdig frokostbufe, og det samme gjelder middagsbufen. Anbefaler at det bestilles middagsbufe. Hotellet ligger fint/sentralt plassert ned mot strandpromenaden/Stranden. Fine turmuligheter i omegn av Port De Soller. Gammel el-trikk går fra Port De Soller, og opp till Byen Soller, 4km. fra Port De Soller. (Litt høy bilettpris, men en flott tur).

 
24.03.2018

av sirijann Bergen, Norge

Fantastisk ferie ved stranden i Soller, Mallorca

Vi hadde rom nr.105 på hotellet og trodde vi ville savne utsikt fra en balkong, men fikk flotte solfylte formiddager på vår egen terrasse skjermet fra sjøbrisen. Takk til ledelsen som tilbød oss bytte fra Eden Nord, deres andre hotell, opp en bratt bakke. Det hadde passet dårlig med pusteproblemer, men de fleste av gjestene begge steder var vante fotturister og mange var syklister også, på denne tid av året. De fleste av personalet snakket tysk, engelsk og spansk. Det lokale språket var ikke like lett å forstå. Vi var imponert over frokost-utvalget og alle alternativene til kveldens middag. Det anbefales å velge halvpensjon, og vi var positivt overrasket over totalprisen, så vi spanderte gladelig drikke til maten.

 
10.10.2016

av Rita Schytte A Surnadal, Norge

Hotel Eden

Noe slitt rom,men hotellet er under oppussing så det var helt Ok. Rent og pent. Flott utsikt fra rommet . Vi hadde superior rom i 6 etasje. Bra frokost ned godt utvalg. Personalet i resepsjonen kunne hatt nytte av å ha vårt på "smilekurs" Tullete å måtte betale for kjøleskapet på rommet. 20 Euro for 1 uke. Men alt i alt et helt supert sted å bo