Bilde av den spanske klassikeren, Paella

Tenerifes beste restauranter

Endelig slipper du å løpe til butikken eller slite på kjøkkenet - for nå er det ferietid! Se våre beste restauranttips, enten du er ute etter pizza eller ekte kanarisk kokekunst.

Bestill reise til Tenerife >>

Se flere reisetips til Tenerife

Kanarisk mat Kanarisk mat

Las Tapas

Nyt godt av deilig tapas i et koselig og autentisk miljø. Personalet bryr seg om sine gjester og sørger for at du får en smaksopplevelse du sent vil glemme. Restauranten ligger i en liten bakgate i Playa de las Americas nedenfor postkontoret og kirken.

Mesón Castellano

Om du skal spise på en genuin spansk restaurant der både maten og stemningen er på topp skal du gå til Mesón Castellano i Playa de las Americas. La servitøren velge ut fire-fem tapasretter for deg - det vil garantert bli et høydepunkt! Ligger i nærheten av Dr. Villar E Ibarra. Tlf: +34 922 79 63 05.

El Jable

På restauranten El Jable finner du typisk kanarisk mat, som også er anbefalt av den danske stjernekokken Thomas Rode. Restauranten ligger på Bentejui 9 i den lille byen Granadilla de Abona, ikke langt fra flyplassen Reina Sofia. Tlf: +34 922 394 905.

Monkeyrestaurantene

Restaurantkjeden Monkey i Playa de las Americas, som består av Monkey Bar & Grill, Monkey Bravo! Italia, Monkey Beach Club og The Oriental Monkey, er alle vel verdt et besøk. Her bys gjestene på et internasjonalt kjøkken og hyggelige sofahjørner der man kan nyte en god drink før eller etter maten. Monkey Beach Club ligger ved stranda Playa de Troya og øvrige Monkeyrestauranter ligger i shoppingsenteret Oasis [email protected] Hotell Compostela Beach.

El Pantalán

I den lille fiskelandsbyen Las Galletas ligger denne herlige restauranten som serverer et stort utvalg av ulike matretter. Gode supper og utsøkt fisk er noen av dem. Restauranten ligger på en terrasse rett ved vannet og har en moderne innredning.

Pimientos Pimientos

Chill Out

Den avslappende restauranten Chill Out ligger i hjørnet av Playa de las Vistas ved inngangen til Los Cristianos. Her nyter du spennende tapas, fantastisk kjøtt, pizza, pasta og en lang rekke lekre desserter. Du kan også følge kokkeleringen gjennom det åpne kjøkkenet – dette er den perfekte restauranten for den som vil feire en anledning med gode venner eller familien. Adressen er Paseo Las Vistas 4 i Los Cristianos. Tlf: +34-922 79 27 76.

Watermelon

Genuin restaurant som ligger på San Telmo ved den vidstrakte Playa de las Vistas. Sitt på terrassen og nyt et glass sval hvitvin eller en sangría samtidig som du ser utover Playa de las Vistas og havnen i Los Cristianos. Her serveres også internasjonale retter og carpaccio. Watermelon ligger på La Habana 8C i San Telmo. Tlf: +34-922 796 788.

Hacienda

I starten av Playa del Duque i Costa Adeje finner du denne koselige restauranten og lounge. Her kan du slappe av med en smaksrik café helado (kaffe med kuleis) i myke sofaer og store madrasser samtidig som at du kan nyte utsikten over stranda og Atlanterhavet.

El Ancla

Vil du spise godt i ferien er denne restauranten i Callao Salvaje, ovenfor hotellet Atlantic Holiday Center, et sikkert valg. Her serveres utsøkte fiskeretter og lekre desserter. Tlf: +34-922 740 468.

La Brasa

Populært steakhouse der lokalbefolkningen går når de vil spise riktig godt. Her serveres spennende tapas, gode viner og lammestek eller kalvefilet med gode sauser til. Restauranten anbefales av den danske mesterkokken Thomas Rode fra den velkjente restauranten Kong Hans i København, som selv er med i Michelinguiden. Tlf: +34-922 720 622.

La Rosa di Bari

Befinner du deg i Puerto de la Cruz og vil spise godt på en italiensk restaurant med kanarisk touch og trivelig atmosfære råder vi deg å gå i retning mot La Rosa di Bari. Restauranten er velbesøkt av Kanarierne som selv vil spise de deilige rettene som lages kun av ferske råvarer av høy kvalitet. Prøv gjerne husets egen pasta! Adresse: Calle Lomo 23, Puerto de la Cruz.

Regulo Restaurante

I en liten sidegate i Puerto de la Cruz ligger et gammelt, typisk kanarisk hus, der en av de fineste og mest genuine kanariske restaurantene ligger. Ettersom restauranten ligger i et tidligere privateid hus, føles det nesten ut som å sitte i et hjem når man er gjest her. En omfattende og spennende meny i tillegg til en veldig velsortert vinkjeller gjør at man gjerne velger denne restauranten for spesielle anledninger - sammen med familien eller sin elskede. Restauranten ligger på Perez Zamora 16 i Puerto de la Cruz. Tlf: +34-922 384 506.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Kanariøyenes beste opplevelser

Få med deg våre beste tips om Kanariøyene – som fartsfylte festivaler, vakre nasjonalparker og unike smaksopplevelser?

Les vårt blogginnlegg

Våre hoteller på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hoteller på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her