Tenerifes beste Instagram spots

– stedene du må få med deg!

Se en annen side av Tenerife. Lei en bil og ta en road trip til øyas fineste Instagram spots. Stopp å ta en kanarisk kaffe i oppe i fjellene, spis godt på en restaurant som står i Guide Michelin, ta turen til de fineste strendene og hvorfor ikke avslutte med stargazing oppe på Teide?


Instagram spots - Puerto de la Cruz

Genuin atmosfære, skikkelig gode restauranter og massevis av muligheter til å ta flotte bilder

1. De lekre fasadene

Gå langs gatene med hus der fargekontrastene er en skikkelig wow-faktor.

2. De mystiske trærne i Den botaniske hagen

Botanico Jardin er en av verdens eldste og velrenommerte hager, den ble opprettet allerede på 1700-tallet og har mer enn 4000 plantearter. Å gå inn her er som å gå inn i en tett jungel med massevis av heftige trær, palmer, busker og vekster.

3. Agatha Christie-trappa

Krimforfatterinnen bodde en periode i Puerto de la Cruz, og byen har oppkalt en trapp etter henne. Minnetrappa er omgitt av blomster og busker, og hvert trinn i trappa er en boktittel. Et perfekt sted for fotografering.

4. Maten!

Her oppe i nord er det en rekke gode restauranter. Alt fra genuine små tapasbarer til restauranter som har fått Guide Michelins utmerkelse "Bib Gourmand", restauranter som serverer vellaget mat, til en rimelig penge. 

 


Instagram spots - Mascadalen & fjellene

Vakker utsikt og nye smaksopplevelser

1. Nyt en digg Barraquita

Stopp i en fjellandsby å bestill en Barraquita, en typisk kanarisk kaffe med kondensert melk. Så utrolig god! Og lekrere tilberedt kaffe skal du lete lenge etter! 

2. Genuine tapas

Når det er på tide med lunsj kan du nyte litt tapas på en typisk kanarisk tapasrestaurant i en av de sjarmerende små byene i fjellene. 

3. Mascadalen

Mascadalens skjønnhet tar nesten pusten fra en. Stopp her og gå et stykke så får du mange vakre motiv til bilder av dalgangene og kule fjellformasjoner. 


Instagram spots – Teide

Øyas stolthet – Teide, må du bare se. Her opp er det mye fint og annerledes å fylle feeden med! 

1. Veien til Teide

Stopp bilen, vent til det er bilfritt og gyv løs med kameraet for åt fange noen virkelig mektige bilder med Teide i bakgrunnen.

2. Symbolet for Tenerife

Drageblodstrærne er blitt en symbol for Tenerife. Hva er vel bedre enn å fange et dragetre, som det også kalles, og Teides snøkledde topp på ett og samme bilde? 

3. Magisk utsikt

Ta taubanen opp til Teide og fang makeløse vyer langs den 8 minutter lange turen opp. På toppen, 3 555 meter over havet, er det en utsiktsstasjon og er sikten god kan du se helt til La Gomera.

4. Stargazing

Stjernetitting på toppen av Teide, helt fritt for lysforurensninger... Say no more - magisk helt enkelt! En opplevelse du bare må få med deg. 

 


Instagram spots – strender & steder ved havet

Kuule lavaformasjoner og postkortvakre strender – Tenerife har mange magiske steder ved vannet

1. Charco el Diablo

Charco el Diablo, djevelen basseng, er et mesterverk skapt av naturen. Unike lavaformasjoner som danner naturlige basseng. Det beste er nok å holde seg på land og la seg fascinere av hvor vakkert dette bassenget er og ta vakre bilder – det anbefales dog ikke å forsøke å svømme i bassenget.

2. Las Teresitas – Tenerifes Copacabana

Ganske ofte sammenlignes Las Teresitas med den verdensberømte stranda Copacabana i Rio, og det er lett å forstå hvorfor – her er det både vaiende palmer og gylden sand. 

3. Benijo Beach

Benijo Beach er noe vanskelig å kommet til men en utrolig vakker og uforstyrret strand som ligger nordøst på Tenerife. De beste bildene får du kanskje fra trappa som fører ned til stranda, med de mektige klippene som bakteppe.


Lekre hotell på Tenerife du bør sjekke ut

Utvalgte hotell som passer for det voksne publikum


Go. Live a little!

Go. Live a little!

I reiseprogrammet Go. Live a little!, har vi på Apollo sendt fem kjente profiler ut på reise til noen av våre mest populære reisemål. Her får de oppleve alt det som gjør det herlig å reise. Vi har selvsagt utfordret de å teste sine egne grenser og ta et steg utenfor komfortsonen.

Når Erik Segerstedt for første gang møter den danske danseren Claudia Rex og den norske treningprofilen Catrine Collins oppstår det et vennskap ved første blikk. På Tenerife bor de på det herlige Green Garden Resort og får teste terrengsykling nedover Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide (3718 moh.) – hele veien ned til stranda. De får dessuten oppleve en solfylt utflukt på havet der de overraskes av delfiner – som en bonus.

Finn reisen din


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Tenerife.

Våre reisetips til Tenerife

Tenerife er Kanariøyenes største øy, og her finner du både små og store byer og vakre havutsikter. La deg inspirere av våre Tenerife-tips.

Les våre reisetips for Tenerife

Våre hotell på Tenerife

Den sørvestlige delen av øya er den mest solsikre og her ligger også flere lange herlige sandstrender. Her har vi et bredt utvalg av større hotell og leilighetshotell.

Se våre hotell på Tenerife

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.