Aktiv ferie på Tenerife

Tenerife har mange aktiviteter å by på for deg som vil ha en litt mer aktiv ferie. Øya er perfekt for sykling og surfing, og er golf din greie finnes det mange muligheter. 

Golf på Tenerife Golf på Tenerife

Sykling

På Tenerife finner du et paradis for landeveissykling. Her venter heftige fjellveier, fantastiske kyststrekninger og et klima som er perfekt året rundt. For de litt mer erfarne syklistene er Tenerife en drøm, så sett Tenerife på bucketlista for steder du vil sykle.

Tre grunner til å velge Tenerife for din neste sykkelreise:

  • Vakre omgivelser og magisk utsikt
  • Varierende terreng
  • Herlig klima året rundt

Golf

Om du er en golfentusiast så finnes det to veldig bra 18-hullsbaner på Tenerife. En ved hotellet Green Garden Resort og en i Costa Adeje. Kontakt din reiseleder for mer informasjon. Her kan du lese om golf på Tenerife. Er du ikke den mest erfarne golfspilleren men ønsker allikevel å teste putteformen er det gode muligheter i Los Cristianos. Der ligger nemlig en liten og hyggelig minigolfbane, like ved siden av hotellet H10 Big Sur. 

Treningstimer og avkobling på Aqua Spa

Hvorfor ikke legge inn et besøk til Aqua Spa for litt ekstra avslapping i ferien? Her kan du nyte ulike varianter av massasje, manikyr og pedikyr og andre deilige spabehandlinger. Dessuten er det flere basseng innendørs, jacuzzi og mindre spesialbasseng samt et stort spa med treningstimer. Spaet ligger i nærheten av hotell Tagoro Costa Adeje i Playa de las Americas.

Surfing på Tenerife Surfing på Tenerife

Surfing

Kanariøyene tilbyr noen av de beste stedene for surfing i Europa. Her kommer entusiaster fra land som Australia, Italia og Frankrike for å nyte bølgene. De beste surfeområdene ligger i Playa de las Americas, men om man er nybegynner er det en god idé å gå et kurs hos noen av de profesjonelle surfeskolene før man starter rett på brettet. Foran Hotel Las Palmeras ligger de beste offisielle surfeskolene, hvorav en av dem heter Palm Beach Surf og eies av engelsktalende brasilianere som setter sikkerheten først. Kontakt din reiseleder for mer informasjon!

Tennis

Mange av hotellene av egne tennisbaner. Som regel bestiller du tid i resepsjonen, der kan du også leie racketer og tennisballer. Tennisbaner mot avgift finner du blant annet ved hotell H10 Conquistador i Playa de las Americas, mens i Puerto de la Cruz finner du de ved hotellet Bella Vista og hotell Bahía Principe San.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Tenerife.

Våre reisetips til Tenerife

Tenerife er Kanariøyenes største øy, og her finner du både små og store byer og vakre havutsikter. La deg inspirere av våre Tenerife-tips.

Les våre reisetips for Tenerife

Våre hotell på Tenerife

Den sørvestlige delen av øya er den mest solsikre og her ligger også flere lange herlige sandstrender. Her har vi et bredt utvalg av større hotell og leilighetshotell.

Se våre hotell på Tenerife

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.