Golf på Tenerife

Aktiviteter og sport i ferien

Tenerife har mange aktiviteter å by på for deg som vil ha en litt mer aktiv ferie. Det varme havet er perfekt for surfing, og er du sugen på å spille golf finnes det mange muligheter. Fotball og tennis er også populære aktiviteter på øya.

Bestill reise til Tenerife >>

Se flere reisetips til Tenerife

Surfing på Tenerife Surfing på Tenerife

Surfing

Kanariøyene tilbyr noen av de beste stedene for surfing i Europa. Her kommer entusiaster fra land som Australia, Italia og Frankrike for å nyte bølgene. De beste surfeområdene ligger i Playa de las Americas, men om man er nybegynner er det en god idé å gå et kurs hos noen av de profesjonelle surfeskolene før man starter rett på brettet. Foran Hotel Las Palmeras ligger de beste offisielle surfeskolene, hvorav en av dem heter Palm Beach Surf og eies av engelsktalende brasilianere som setter sikkerheten først. Kontakt din reiseleder for mer informasjon!

Fotball i ferien

Enten du vil spille selv, se en kamp live eller se en fotballkamp på storskjerm sammen med andre så finnes det mange muligheter på Tenerife. I Playa de las Americas finnes en fotballbane der du garantert finner entusiaster som vil spille fotball. I Santa Cruz finnes en stor fotballstadion der du kan se Tenerife spille live. På “Den Glade Viking” ved hotell Playa Azul i Playa de las Americas vises skandinavisk fotball på storskjerm.

Tennis

Mange av hotellene av egne tennisbaner. Som regel bestiller du tid i resepsjonen, der kan du også leie racketer og tennisballer. Tennisbaner mot avgift finner du blant annet ved hotell H10 Conquistador i Playa de las Americas, mens i Puerto de la Cruz finner du de ved hotellet Bella Vista og hotell Bahía Principe San.

Moro på gokartbanen

Midt mellom flyplassen i sør og Playa de las Americas ligger gokartbanen. Her kan du trykke bånn gass og vise hvor skapet skal stå. Et perfekt utfluktsmål for kameratgjengen eller familien som ønsker å ha det gøy sammen. Telefon: +34-922 730 703.

Golf

Om du er en golfentusiast så finnes det to veldig bra 18-hullsbaner på Tenerife. En ved hotellet Green Garden Resort og en i Costa Adeje. Kontakt din reiseleder for mer informasjon.

Minigolf

Samle troppene til en minigolf turnering i Los Cristianos. Der ligger det en trivelig liten minigolfbane, helt inntil hotellet H10 Big Sur. Flere av de større hotellene har også minigolfbaner.

Spill bowling!

Å spille bowling er en fornøyelse for hele familien. Når lysten kommer kan dere ta en tur innom MEGA Bowl som ligger like ved hotellet Sol Sun Beach. Banen finnes i sentrum av Lagos de Fanabe, Londres nr 5. Telefon: +34-922 713 040.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Kanariøyenes beste opplevelser

Få med deg våre beste tips om Kanariøyene – som fartsfylte festivaler, vakre nasjonalparker og unike smaksopplevelser?

Les vårt blogginnlegg

Våre hoteller på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hoteller på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her