Sport på Tenerife

– våre tips til en aktiv ferie

Tenerife har mange aktiviteter å by på for deg som vil ha en litt mer aktiv ferie. Det varme havet er perfekt for surfing, og er du sugen på å spille golf finnes det mange muligheter. Fotball og tennis er også populære aktiviteter på øya.

Surfing på Tenerife Surfing på Tenerife

Surfing

Kanariøyene tilbyr noen av de beste stedene for surfing i Europa. Her kommer entusiaster fra land som Australia, Italia og Frankrike for å nyte bølgene. De beste surfeområdene ligger i Playa de las Americas, men om man er nybegynner er det en god idé å gå et kurs hos noen av de profesjonelle surfeskolene før man starter rett på brettet. Foran Hotel Las Palmeras ligger de beste offisielle surfeskolene, hvorav en av dem heter Palm Beach Surf og eies av engelsktalende brasilianere som setter sikkerheten først. Kontakt din reiseleder for mer informasjon!

Tennis

Mange av hotellene av egne tennisbaner. Som regel bestiller du tid i resepsjonen, der kan du også leie racketer og tennisballer. Tennisbaner mot avgift finner du blant annet ved hotell H10 Conquistador i Playa de las Americas, mens i Puerto de la Cruz finner du de ved hotellet Bella Vista og hotell Bahía Principe San.

Golfbane Golf på Tenerife

Fotball i ferien

Enten du vil spille selv, se en kamp live eller se en fotballkamp på storskjerm sammen med andre så finnes det mange muligheter på Tenerife. I Playa de las Americas finnes en fotballbane der du garantert finner entusiaster som vil spille fotball. I Santa Cruz finnes en stor fotballstadion der du kan se Tenerife spille live. På “Den Glade Viking” ved hotell Playa Azul i Playa de las Americas vises skandinavisk fotball på storskjerm.

 

Moro på gokartbanen

Midt mellom flyplassen i sør og Playa de las Americas ligger gokartbanen. Her kan du trykke bånn gass og vise hvor skapet skal stå. Et perfekt utfluktsmål for kameratgjengen eller familien som ønsker å ha det gøy sammen. Telefon: +34-922 730 703.

Golf

Om du er en golfentusiast så finnes det to veldig bra 18-hullsbaner på Tenerife. En ved hotellet Green Garden Resort og en i Costa Adeje. Kontakt din reiseleder for mer informasjon.

Minigolf

Samle troppene til en minigolf turnering i Los Cristianos. Der ligger det en trivelig liten minigolfbane, helt inntil hotellet H10 Big Sur. Flere av de større hotellene har også minigolfbaner.

Spill bowling!

Å spille bowling er en fornøyelse for hele familien. Når lysten kommer kan dere ta en tur innom MEGA Bowl som ligger like ved hotellet Sol Sun Beach. Banen finnes i sentrum av Lagos de Fanabe, Londres nr 5. Telefon: +34-922 713 040.

Moro på gokartbanen

Midt mellom flyplassen i sør og Playa de las Americas ligger gokartbanen. Her kan du trykke bånn gass og vise hvor skapet skal stå. Et perfekt utfluktsmål for kameratgjengen eller familien som ønsker å ha det gøy sammen.

Siam Park

Badelandet Siam Park på Tenerife er ett av Europas største i sitt slag, og vakkert utført i thailandsk stil med hjelp av arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finner du blant annet en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskin som lager tre meter høye bølger. Prøv også tårnet der du kan oppleve fritt fall før du lander i vannet nedenfor. Parken ligger i Costa Adeje og passer både store og små badeengler! Enkleste måten å komme seg hit på er med gratisbussen fra Los Cristianos og Playa de las Americas. Du kan også kjøpe billetter til parken av din reiseleder på plass.

Treningstimer og avkobling på Aqua Spa

Hvorfor ikke legge inn et besøk til Aqua Spa for litt ekstra avslapping i ferien? Her kan du nyte ulike varianter av massasje, manikyr og pedikyr og andre deilige spabehandlinger. Dessuten er det flere basseng innendørs, jacuzzi og mindre spesialbasseng samt et stort spa med treningstimer. Spaet ligger i nærheten av hotell Tagoro Costa Adeje i Playa de las Americas.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her