Aktiviteter med barn

på Tenerife

Det er massevis av ting å gjøre for barn og barnefamilien på Tenerife! Besøk ett av Europas største badeland Siam Park, spill minigolf eller hvorfor ikke utfordre familien i bowling? Her har vi samlet noen morsomme aktiviteter som passer for barnefamilien. 


Aktiviteter under og over vann

På Tenerife venter flere populære badeland med vannsklier, bølgebasseng og lazy rivers – alt som trengs for å underholde hele familien!

Bli med på vår utflukt og oppdag livet under vann.

Siam Park

Badelandet Siam Park på Tenerife er ett av Europas største i sitt slag, og vakkert utført i thailandsk stil ved hjelp av arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finner du blant annet en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskin som lager tre meter høye bølger. Test også tårnet der du kan få oppleve fritt fall innen du lander i vannet nedenfor. Badelandet ligger i Costa Adeje og passer for både store og små badeengler! Den enkleste måten å komme seg dit på er med gratisbussen fra Los Cristianos og Playa de las Americas. Du kan også kjøpe billett av din reiseleder på plass.

Aqualand

Tilbring en dag fylt med sol & bad i ett av øyas største badeland. Her venter en mengde vannattraksjoner for alle aldre. I badelandet er det mer enn 15 vannsklier, et surfebasseng, lazy river samt et barnebasseng. Aqualand Costa Adeje er populært blant både turister og lokalbefolkningen, så se frem til en morsom og fartsfylt dag med hele familien.

Safari under vann

Opplev noe litt annerledes med familien og bli med på vår utflukt "safari under vann", et undervannseventyr som passer for alle. Opplev en dag om bord på en ekte ubåt som tar dere med ned til cirka 30 meters dyp i 50 minutter. Slå deg ned ved ett av ubåtens store vinduer og nyt det vakre livet i havet som dykkerne lokker til seg. Glem ikke kameraet!


Morsomme og spennende familieaktiviteter

Utfordre familien minigolf, i bowlinghallen eller på fotballbanen – på Tenerife er det massevis av morsomme aktiviteter som passer hele familien.

Ta med familien på en tur med taubanen og oppdag Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide.

Taubane til vulkanen Teide

Ta en tur med taubanen opp til Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide, en fantastisk opplevelse som garanterer en dag fylt med spenning og eventyr. Her får dere oppleve den fantastiske utsikten over øyas vakre landskap og dramatiske fjelltopper, en unik mulighet til å se øya fra et helt annet perspektiv.

Utfordre familien

Vil du ha det litt ekstra morsomt med familien i ferien? Da skal du utfordre barna i minigolf i Los Cristianos! Her er det en fin og trivelig minigolfbane like ved hotellet H10 Big Sur. Flere av de andre større hotellene har også minigolfbaner. Trøtner dere på utendørsaktiviteter kan dere spille bowling på Megabowl, som ligger i sentrum av Lagos de Fañabe. 

Fotball i ferien

Uansett om du vil spille selv, se en kamp live eller se fotball på storskjerm sammen med andre så er det mange muligheter på Tenerife. I Playa de las Americas er det en fotballbane der du ganske sikkert finner entusiaster som vil spille med eller mot deg. I Santa Cruz er det en stor fotballstadion der du kan se det lokale fotballaget Tenerife spille. 

Gøy med gokart

Midt mellom flyplassen i sør og Playa de las Americas ligger en gokartbane. Her kan du sette klampen i bånn og vise de andre hvor skapet skal stå! Et perfekt utfluktsmål for familien eller vennene som vil ha gøy sammen.

Polly & Mino er alle barns favoritter. De kan dukke opp ved bassenget, i barneklubben eller ja, litt hvor som helst egentlig.

Glade barn = glade foreldre

Reiser du med barn skal du sjekke ut vårt Apollo Mondo Family-hotell Green Garden Resort. Her er det et stort bassengområde for både avkobling og lek i vann for barn i alle aldre, mat fra alle verdenshjørner og selvsagt barnas favoritt – Club Polly & Mino.

Barna kan også lære seg å svømme med Swim School by Apollo, vår egen svømmeskole med skandinavisktalende instruktører, og kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (ferdighetsnivåer utarbeidet av det svenske svømmeforbundet).

Familieferien på Tenerife blir en klar vinner!


Hotell for barnefamilier på Tenerife

Velg blant fine og komfortable hotell med blant annet All Inclusive og herlige barnebasseng!


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Tenerife.

Våre reisetips til Tenerife

Tenerife er Kanariøyenes største øy, og her finner du både små og store byer og vakre havutsikter. La deg inspirere av våre Tenerife-tips.

Les våre reisetips for Tenerife

Våre hotell på Tenerife

Den sørvestlige delen av øya er den mest solsikre og her ligger også flere lange herlige sandstrender. Her har vi et bredt utvalg av større hotell og leilighetshotell.

Se våre hotell på Tenerife

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.