Magisk utsikt over vulkanen Teide på Tenerife

Fotturer på Tenerife

Tenerife byr på imponerende natur og flere herlige turløyper å oppdage. Uansett om du er en erfaren fjellgeit eller nybegynner er det en tursti som passer for deg.

Vakker utsikt over Masca Ravine på Tenerife

Opplev øya til fots

Turer i naturen på Tenerife er en fantastisk måte å oppleve øya på for deg som elsker å være aktiv utendørs. Øya byr på et vakkert og variert terreng som passer både erfarne turgåere og de som vil nyte en avslappende spasertur i naturen. Med flere forskjellige turløyper å velge blant, kan du oppdage alt fra de dramatiske klippeformasjonene ved Masca Ravine til de majestetiske viddene i Teide National Park. Tenerife er en drømmedestinasjon for naturentusiaster som vil ha en uforglemmelig vandring i unike og vakre omgivelser.

Fotturer på Tenerife gir også muligheter til å utforske og oppleve naturen på en måte som er vanskelig å få på andre steder. Du kan gå dypere inn i skogene, høyere opp i fjellet og nærmere havet. Det er også mange ruter å velge mellom, så uansett om du vil ha en kort og enkel tur eller en mer krevende utmaning, finnes det alltid en rute som passer deg.

Til tross for at det kan være utfordrende å gå tur på Tenerife, er det definitivt verdt det. Fra toppen av Teide til de bortgjemte strendene i Masca Ravine, kommer du til å få oppleve vakre utsikter og magisk natur.

Så hvis du er ute etter en unik, utfordrende og inspirerende opplevelse, skal du absolutt vurdere å ta en tur til Tenerife og pakke ned fjellstøvlene! 

 

Tenerifes beste turstier

  1. Teide National Park - Å bestige Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide, er en av de mest populære vandringsruter på Tenerife. Med en høyde på 3 718 meter over havet, tilbyr denne utfordrende løypa en magisk utsikt over øyas spektakulære landskap. Stien er godt merket og du kan velge mellom flere forskjellige ruter. Her opplever du alt fra bare fjelltopper til frodig natur og fascinerende geologiske klippeformasjoner.
  2. Masca Ravine - Denne ruta tar deg gjennom en spektakulær ravine med fantastisk utsikt ut over havet og klippene. Løypa er utfordrende og inneholder noe klatring, men det er verdt det for den fantastiske utsikten.
  3. Anaga Rural Park - Dette naturskjønne området er kanskje det mest imponerende på hele øya. Her venter skoger, klippeformasjoner, fjell og en magisk utsikt utover havet. Anaga Rural Park en av de mest varierte turstiene på øya og du kan velge mellom flere forskjellige ruter.

Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Tenerife.

Våre reisetips til Tenerife

Tenerife er Kanariøyenes største øy, og her finner du både små og store byer og vakre havutsikter. La deg inspirere av våre Tenerife-tips.

Les våre reisetips for Tenerife

Våre hotell på Tenerife

Den sørvestlige delen av øya er den mest solsikre og her ligger også flere lange herlige sandstrender. Her har vi et bredt utvalg av større hotell og leilighetshotell.

Se våre hotell på Tenerife

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.