Golfreiser til Tenerife

Bestill en golfreise til Tenerife, den grønne Kanariøya, som nylig har seilt opp som et favorittmål for golfere. Det behagelige klimaet, golfbaner med vakker beliggenhet og mektig naturlandskap – er bare noen få av grunnene til dét. Her kan du lese mer om golf på Tenerife!

 

Golfreiser til Tenerife

De fleste golfbanene på Tenerife ligger på den sørvestlige delen av øya ved Costa Adeje og Los Cristianos. I dette området finner du de to populære golfbanene Golf del Sur og Buenavista Golf. Noe av det beste med en golfferie på Tenerife er at du også får oppleve det fantastiske naturlandskapet med utsikt over den mektige vulkanen Teide, klipper, lavasand og frodige eksotiske planter.

Været på Tenerife

Tenerife har egentlig flere forskjellige klimasoner der de sørlige delene av øya er de som har flest soltimer. Det som er bra med Tenerife, og de andre Kanariøyene, er at temperaturen er herlig varm året rundt. Med andre ord, en golftur til Tenerife passer bra  – når som helst, og du velge selv om du vil spille golf i den herlige sommervarmen eller å ha det litt kjøligere.

Bestill en golfreise til Tenerife

Med vårt søsterselskap Golf Plaisir kan du dra på golftur til Tenerife. Her velger du mellom forskjellige pakker der flyreiser, hotell, greenfee og mye mer er inkludert i prisen.

Golf Plaisir på Tenerife

Populære golfbaner på Tenerife

Oppdag vakre golfbaner på Tenerife Vakre golfbaner på Tenerife

Buenavista Golf

Buenavista Golf ligger dramatisk til, rett ved klippene der bølgene fra Atlanterhavet velter inn. Hele banen er i en skråning ned mot sjøen med de mektige Teno-fjellene i bakgrunnen. Banen passer både nybegynnere og erfarne, med seks par 5, seks par 4 og seks par 3 hull.

Golf del Sur

Golf del Sur er en av Tenerifes mest populære golfbaner og tilbyr 27 hull av varierende karakter. Golfbanen er kantet med palmer og kaktus, og noen av bunkerne har svart lavasand. Brede fairways og store greener preger denne golfbanen, og alle rundene er nære klubbhuset og restauranten.

Amarilla Golf

Spill golf på en golfbane som går helt ned til sjøen – Amarilla Golf! Ved enkelte tilfeller kan du forvente en litt utfordrende runde golf her, men det fungerer fortsatt for mindre erfarne golfere. Det koselige klubbhuset har en stor terrasse der du kan avslutte dagens runde golf med tapas i solen.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her