Rom/leiligheter

Clubrom

Elegante clubrom som ligger i en egen del av hotellet og som henvender seg kun til voksne over 18 år. Som gjest i clubrom har du tilgang til egen frokostsal og bar, samt et eget oppvarmet basseng med bassengbar. Frokost servert på rommet uten ekstra kostnad. Ettermiddagskaffe og kake er inkludert. Drikke fra baren i Clubrom-området er gratis fra klokken 19.30 til 21.00. Du får gratis tilgang til spa og 20 % rabatt på alle spabehandlinger. Alle clubrom har TV. Kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis WiFi. Gratis luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Smakfulle og luftige dobbeltrom med dobbeltseng og liten sittegruppe. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Gratis luftkondisjonering og safe. Takvifte. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt mot Marina Rubicon eller havet. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Smakfulle og luftige rom med liten sittegruppe. TV med musikkanaler. Kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis luftkondisjonering og safe. Takvifte. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1