H10 Rubicon Palace

H10 Rubicon Palace

 • • Stort bassengområde
 • • Legg til All Inclusive

H10 Rubicon Palace er et flott Lanzarote-hotell med sitt klassiske design og vakker utsikt over havet. Her er det høy standard og komfortable fasiliteter med et stort bassengområde, velsmakende restauranter og kort vei til flere strender som Flamingo og Papagayo Beach. Legg til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie!

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk hotellområde med utrolig flott flora
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stort bassengområde og herlige bad
H10 Rubicon Palace er det et stort, frodig bassengområde med fire basseng for voksne, hvorav ett er fylt med saltvann (mot avgift) og ett er oppvarmet. Merk at temperaturen i det oppvarmede bassenget kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær. I tillegg er det et innendørsbasseng ved spaet. Det er hele tre basseng for barna. Ved ett av barnebassengene er det et stort piratskip med vannsklier. Håndkleservice mot depositum.

For bad i havet er det flere strender i området. Strandpromenaden som går forbi hotellet går helt til Flamingo Beach (1,5 kilometer) og fortsetter ytterligere 2 kilometer til Dorada Beach. Til den kjente Papagayo Beach er det cirka 4 kilometer.

Restauranter med velsmakende tilbud og flere barer
God mat og drikke er en viktig del av ferien og på H10 Rubicon Palace tilbyr et stort tilbud av restauranter og barer. På hotellet er det to bufférestauranter. Janubio har et bakeri og stasjoner med ulike temaer samt en egen stasjon for barn. I begge restaurantene kan du se hvordan maten tilberedes. Du finner også fire á la carte restauranter; den italienske restauranten Dolce Vita, den asiatiske restauranten Sakura (noen dager er restauranten kun åpen for gjester over 16 år), den amerikanske restauranten Steakhouse for voksne over 16 år. Showteater som serverer á la carte-middager kun for voksne gjester. Bordreservasjon og pent antrekk i alle á la carte-restaurantene.

Ved piratskipet i ett av bassengene ligger snackbaren Daisy Truck som serverer enkle retter og drikke til barna. Også poolbaren La Choza Pool Bar serverer snacks. Ved Bistro Bar kan du bestille sunnere snacks, smoothies, iskrem, cupcakes, smørbrød og salat. Kaféen Mike's Coffee serverer kaffe, te, bakverk, smoothies og milkshakes. Ved lobbybaren kan du ta en drink og nyte utsikten over havet. Er du sportsinteressert kan du ta turen til Sports Bar Beefeater. Teatro Del Mar er hvor hotellets gallamiddager og show holdes.

Sport, trening og spa
For den som liker både trening og avkobling er det mye å ta seg til på H10 Rubicon Palace. Gratis treningsrom (18 års grense) samt gratis sportsaktiviteter som aquagym, vannpolo, sandvolleyball, minigolf, boule, dansekurs, bordtennis, tai chi, tennis og fotball. Dykking mot avgift.

Her er det også et herlig spa. Despacio Thalasso Centre tilbyr massasje og flere behandlinger. Ved anlegget er det et saltvannsbasseng, vannmassasje, et basseng med kaldt vann, jacuzzi, badstue og hamam. Vil du skaffe en ny frisyre er det til og med frisør her. Du betaler for å komme inn i spaet og har da fri adgang til basseng, jacuzzi og badstue mens behandlingene er mot avgift. Barn er velkommen i spaet mellom kl. 10.00 og 12.00.

Øvrig informasjon
Gratis WiFi på hotellområdet. Trapper og nivåforskjeller inne på området. Kveldsunderholdning for både voksne og barn ved Montana Roja Disco. Døgnåpen resepsjon. 3 kilometer til Calle Limones, shoppingområdet i Playa Blanca. 15 kilometer til byen Yaiza.                                                                                               

Måltider

 • Halvpensjon, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag er inkludert.
 • Helpensjon med drikke og All Inclusive mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokost og middag. Drikke er ikke inkludert.
Drikke i helpensjon mot tillegg innebærer 1 glass vin, øl eller alkoholfri drikke samt en flaske vann.

All Inclusive

Bufférestauranten Janubio

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.45-21.15.

Bufférestauranten Tabiaba

 • Frokostbuffé kl. 8.30-10.15.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.15-21.15.

For øvrig

 • Poolbaren La Choza kl. 10.30-18.00.
 • Sportsbaren Beefeater kl. 18.30-1.00.
 • Mike's Coffee kl. 10.30-19.00.
 • Snackbaren Daisy Truck kl. 10.30-17.30.
 • Ubegrenset med øl, vin samt internasjonale og lokale drinker i utvalgte barer; i lobbybaren kl. 9.30-24.00, i discobaren kl. 20.00-1.00 og i bistrobaren kl. 20.00-1.00.
 • En middag i hver av de tre á la carte-restaurantene på hotellet, bordreservasjon kreves og det er begrenset plass.
 • Et middagsshow i Teatro del Mar per opphold.

Merk at tidene for måltidene er omtrentlige. Større endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • WiFi i fellesområdene

Sykkel- og løpekart

Under finner du de ulike løypene du kan velge mellom rundt hotellet:

Bilde av en pin El Golfo 53 km

Bilde av en pin The Air Down Here 9,3 km

Bilde av en pin The Ghost Hotel 14 km

Bilde av en pin The Rubicon Challange 12,5 km

Bilde av en pin The Ruby Red Crater Loop 5 km

Bilde av en pin Volcanos Rule 37 km