Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 309 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-17


2 av 10

+
Det er vanskelig å si noe etter få misfornøyde, men sannsynligvis en hage og alt det grønne rundt den.
-
hotelleieren bør ha en løsning selv 😊.. for mye sparing på mat for et firestjerners kanarisk hotell. luftkondisjoneringstjeneste. kanskje mer tid til rengjøring for jenter. og kontroll ingen drikkevann og kaffe på rommet,. og helt sikkert desinfeksjon for kakerlakker!

Bekreftet gjest: 2024-02-10


7 av 10

+
Det var hyggelige folk i resepsjonen og faktisk veldig rolig i bassenget da jeg var der. Fikk stort sett svømme rundt med max fire andre i bassenget samtidig som meg. Deilig såpe på badet.
-
Matsalen var litt skuffende, og jeg hadde problemer med dusjen på rommet mitt. Rom uten utsikt var litt nedtur, men jeg var tross alt seint ute med å bestille. Siste dag, før jeg hadde sjekket ut kom housekeeping inn på rommet mitt i full fart uten å banke på. Jeg hadde ikke hengt opp lappen på døra, men trodde heller ikke de ville komme inn før etter jeg hadde sjekket ut den dagen. Siden det er all inclusive hadde det vært fint å få påfyll av vannflasker på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-02-03


8 av 10

+
Det var et rolig hotell; lite støy; fint uteområde, hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2024-02-03


8 av 10

+
Stort område. Rengjøringen. Maten
-
Vi var en gruppe på 11 fam.medlemmer som fikk ett virus på hotellet. 3havnet på sykehus og resten m magesmerter diare oppkast. Det fantes ingen spritdispensere noen steder. Det skulle stått slike på alle områder. Meget rart at det ikke ble satt frem da hotellet var klar over problemet. Vi var langt ifra de eneste som fikk dette.

Bekreftet gjest: 2024-01-20


8 av 10

+
Store goe rom. Mye solsenger og god plass å sole seg på.
-
Mye mas om fotografering. Betre hygiene og kontroll av mat. Drikke Glass virket ikke skikkelig rengjort. Underholdning for barn begynte for sent. Mangen ødelagte solsenger. Bør kontrollers og repareres jevnlig. Mye høy musikk ved bassenge hele tiden.

Bekreftet gjest: 2024-01-20


7 av 10

+
vakkert område utenfor. likte øya og godt vær
-
vi gikk uten barn, men det var et familiehotell med barn. prisen stemte ikke med kvaliteten på rommet. i første etasje og på gaten, og det var nødvendig å gå gjennom hele korridoren med kofferter når man gikk ned trappene, noe som ikke var praktisk. venner kjøpte halvparten mindre og fikk samme rom, dette er ikke rettferdig. hvis du ser at bare to personer bestiller rom uten barn, kan det være rom der det ikke er barn, og nå gråter barnet og det har vært bråk siden tidlig morgen.

Bekreftet gjest: 2024-01-13


7 av 10

+
Renholdet
-

Bekreftet gjest: 2024-01-13


6 av 10

+
Rent rom
-
-Politi midt på natten pga fylle gjester på samme etasje -Allinclusive pakken men i virkelighet må man betale til noen ting(handkær til stranda, smoothies , safeboks for eks) -Hotellet har tatt 50 euros i garanti og ikke har gitt tilbake ( vi er en uke etterpå)

Bekreftet gjest: 2024-01-13


8 av 10

+
Sammensetningen av utearealet.
-
Se pkt 8.

Bekreftet gjest: 2024-01-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

4795 vurderinger
Utmerket
 
1510
Veldig bra
 
1880
Bra
 
802
Mindre bra
 
325
Dårlig
 
278

Fem siste vurderinger

01.01.2024

av Gina Karoline D Ålesund, Norge

Hvilepuls med små barn

Vi var her i desember 2023. Fine rom med leketelt og leiker. Vi hadde rom på bakkeplan mot veien og det var fantastisk! Det blåste litt den uka vi var der men på terrassen var det vindstille. Maten var veldig god og her har de noe for alle. Vi hadde lest oss opp på hotellets miljøverntiltak om at bassengene skulle varmes opp naturlig av sola og hadde med våtdrakter til barna. Det anbefales! Bassengene ble varmet opp mot slutten av uka. Dette hotellet har apotek, tatoveringsstudio, klesbutikk, kiosk, frisør og massør. Barneklubben er inkluderende og godt bemannet av dyktige ansatte som klarer å se hvert barn på tross av språk. Det er alltid noe som skjer i løpet av en dag og vi fikk prøvd oss på litt av hvert. Eks. Yoga. Det er to fine lekeplasser for barn. Personalet er meget serviceinnstilt og om vi trengte noe så var de der.

 
01.02.2023

av 763janinal

Vakkert fint reint flotte rom og god mat.

Penere enn på bilder. Reint. Vakkert og flott hotell. Tok bilder med fotografen. Han var kjempe flink med barn. Pogram og mye å velge mellom. God mat. Men burde være litt mer rolige soner. Litt mer sallat hadde jeg ønsket på øvre restauranten. Mye morro for barna. Personalet fikset støyete naboet og fikk overraskelse på døra. Og måtte ikke flytte selv. :-) veldig koselig personale.

 
03.03.2022

av MortenH30

God service blant servitører, men støy fra søppelbil og lang innsjekkingsskranker trekker ned. Middagene er også nedtur

Flotte og rene rom. Hygiene tas på alvor. Fin frokost og lunsj, middagene er en nedtur. Vi vekkes mange ganger pr natt pga bråk ifbm søppeltømming. I natt kom det 4 biler som brukte 20 min hver!! Flott undersholdningsprogram hver dag, men veldig frustrerende at dette programmet er topp hemmelig. Umulig å planlegge dagene, man må bare slenge seg med om man oppdager at det plutselig er pilates eller Aqua fitness. Vi var en familie som bestilte 4 rom sammen for å bo ved siden av hverandre. Kun 2 av oss fikk dette. Vi måtte stå i kø i 1,5 time ved innsjekk for å få rom (uten drikke!). Min bror og hans kone med 3 små og reisesyke barn måtte vente i 4 timer (!!!) før de fikk rom (fikk rom kl 18). Vi kommer ikke tilbake....

 
11.11.2021

av Silje G

Helt greit.

Ok, hotell. Greie rom og god service. Fin lekeplass for barna. Litt kaldt i vannet. Maten er kjedelig. Det samme til lunsj og kvelds og lite variasjon. Alle drinkene på all innclusive smaker søtt og e- stoffer. Positivt at det er så nære en fin strand.

 
24.02.2019

av 188anef Hamar, Norge

Familietur

Pluss: Fint område uten biler, noe som gjorde at barna fint kunne ferdes rundt på egenhånd. Fotballlbane, volleyball og tennis. Fint bassengområde, nydelig utsikt mot sjøen ved deler av bassengområdet. Veldig pent og ryddig hele tiden. Flinke og hyggelige ansatte. Maten var grei, men gikk litt lei, men det var kanskje ikke annet å forvente, når man har all inclusive. Men mye god mat. Har en sønn som øever glutenfritt og det var litt tilfeldig hvem vi traff, hva han fikk. Han fikk som regel baguett pakket i egen stekepose, nyvarmet. Innimellom også kjeks og kake. Men de siste dagene var de tomme for baguett. Stekte pommes frites i egen frityr. Masse deilig frukt og salater. Minus: harde senger. Vi fikk først en kjellerleilighet der jeg frøs og sov med bukse. Det var ingen dyner,men tepper. Fikk ekstra tepper uten at det hjalp. Fikk så byttet til et rom høyere opp og det var supert. Følte vi fikk lys, ikke den råd lufta og det var mye varmere. Putene var også hakket mykere takket være at de var godt brukt. Men sengene hadde hatt godt av en tykk overmadrass eller så hadde hele hotellet tjent på å bytte ut både seng og sovesofa. Du føler du går inn på 80/90- tallet når du går inn på rommet. Jeg våknet hver morgen med vondt i kroppen pga den harde sengen. Kort spasertur til stranda. Digga plasseringa, kort vei, men likevel unna sentrum. Men alt i alt har vi hatt det kjempefint! Men alt i alt er vi beld