Radisson Blu Resort & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Resort & Spa er et moderne og luksuriøst hotell i sjarmerende Puerto de Mogán. Her er det to bassengområder med blant annet et saltvannsbasseng og et separat barnebasseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan dog være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. For å bade i barnebassenget og benytte dets fasiliteter er det en maksimumshøyde på 140 centimeter. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar.

På hotellområdet er det en bufférestaurant samt en à la carte-restaurant, Filini, som serverer mat fra landene rundt Middelhavet, bordreservasjon kreves. Pent antrekk, menn må ha langbukse. Snackbar med enklere italienske retter og snacks.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn mellom 4-12 år inkludert. Treningsrom samt pilates og yoga, volleyball, fotball, basketball og klatrevegg inkludert. Tennis og padel mot avgift. Løpebane på 1 kilometer. Spa med massasje og diverse deilige behandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Hotellet ligger cirka 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og cirka 800 meter fra stranda og den hyggelige havna med butikker, kaféer og restauranter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag kl. 19.00-22.00.

Verdt å vite

  • I perioden 22. januar og i ti arbeidsdager fremover vil gulvet i nærheten av resepsjonen bli renovert. Forstyrrelser fra renoveringen kan forekomme dagtid.
  • Hotellets spa vil være stengt for vedlikehold i perioden 20.-26. mai 2024.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/2025 kan ikke dobbeltrommene bestilles.

Alle hotell – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og de tre bassengområdene er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det fine leilighetshotellet Cordial Magec Taurito med flott utsikt over havet. De pene leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.