Cordial Mogan Solaz

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter med 2 ord. senger for 2-5 personer. Treromsleiligheter i etasje for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 4 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og fine leiligheter som har bekvemmeligheter som vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har også jacuzzi på uteplassen.

Som gjest på Cordial Mogan Solaz kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Cordial Mogan Playa. Der er det to bassengområder med basseng oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Separat barnebasseng. Rundt bassengene er det sandstrender og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. På nabohotellet er det dessuten flere restauranter og resepsjon.

Cordial Mogan Solaz består av to bygninger. Treromsleilighetene i etasje ligger i rett ved nabohotellet Cordial Mogan Playa. For å komme til toromsleilighetene må du gå opp en trapp og krysse en vei. Ved treromsleilighetene er det en felles terrasse med jacuzzi. Gratis wifi på hele hotellet.

Det er cirka 100 meter til et lite kjøpesenter med et par butikker og restauranter. Til Puerto de Mógans pittoreske havn med hyggelige restauranter, kaféer og matbutikker er det cirka 800 meter. Bussholdeplass i nærheten. Har du leiebil så er parkering i hotellets garasje inkludert.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon med drikke mot tillegg.

Alle måltider serveres på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Verdt å vite

  • Viktig å merke seg at resepsjonen for inn- og utsjekk, restaurantene og bassengene befinner seg på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Alle hoteller – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Luksuriøse Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan – et toppmoderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og det herlige bassengområdet er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det nybygde leilighetshotellet Cordial Magec Taurito. De pene nybygde leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.