Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter superior for 1-3 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og fine leiligheter som har bekvemmeligheter som vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har også jacuzzi på uteplassen.

Som gjest på Cordial Mogan Solaz kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Cordial Mogan Playa. Der er det to deilige bassengområder med herlige to basseng og et barnebasseng. Bassengene er oppvarmet fra november til mars til minst 22 grader. Temperaturen i bassengene kan dog være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Ved bassengene er det en jacuzzi. Solsenger, parasoller og badehåndklær. En poolbar i hvert område. På nabohotellet er det dessuten flere restauranter og resepsjon.

Wifi inkludert på hele hotellet. Cordial Mogan Solaz består av to bygninger. Treromsleilighetene i etasje ligger i rett ved nabohotellet Cordial Mogan Playa. For å komme til toromsleilighetene må du gå opp en trapp og krysse en vei.

Det er cirka 100 meter til et lite kjøpesenter med et par butikker og restauranter. Til Puerto de Mógans pittoreske havn med hyggelige restauranter, kaféer og matbutikker er det cirka 800 meter. Bussholdeplass i nærheten. Har du leiebil så er parkering i hotellets garasje inkludert. Det er viktig å merke seg at resepsjonen for inn- og utsjekk, restaurantene og bassengene befinner seg på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle måltider serveres på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Alle hotell – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og de tre bassengområdene er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det fine leilighetshotellet Cordial Magec Taurito med flott utsikt over havet. De pene leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.