Cordial Mogan Playa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Parkanlegg, beliggenhet og atmosfære.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Cordial Mogán Playa – et herlig hotell med kanarisk arkitektur. Her er det to deilige bassengområder med herlige to basseng og et barnebasseng. Bassengene er oppvarmet fra november til mars til minst 22 grader. Temperaturen i bassengene kan dog være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Ved bassengene er det en jacuzzi. Solsenger, parasoller og badehåndklær. En poolbar i hvert område.

Hotellet har to restauranter med utmerket service og både internasjonalt og lokalt kjøkken. En av hotellets restauranter, Los Guayres, har en stjerne i Guide Michelin og ble kåret til Kanariøyenes beste restaurant i 2022. Flere barer. Bordreservasjon kreves i à la carte-restauranten som er åpen tirsdag-lørdag. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. Hotellet har fire barer, hvorav to poolbarer som serverer drikke og lettere måltider på dagtid.

I hotellets spa er gjester over 18 år velkommen og du får benytte treningsrommet uten avgift. Innendørsbassenget, badstue, dampbadstue, jacuzzi, isfontene, massasjedusjer og spabehandlinger samt massasje mot avgift.

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter slik som bowling, tennis og spillehjørne mot avgift. Utleie av terrengsykler og organiserer sykkelturer (deltakelse mot avgift). Underholdning flere kvelder i uken. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Strykejern og strykebrett på forespørsel. Det er heis kun i bygningene hvor dobbeltrommene ligger. Trapper og nivåforskjeller. Det er cirka 100 meter til et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter. Ned til Puerto de Mógans pittoreske havn med restauranter, kaféer og dagligvarebutikker er det cirka 800 meter, avhengig av hvor på hotellområdet man bor. Ferieområde med lokaltrafikk. Bussholdeplass ved hotellet.

Miljøsertifisering
Hotellet jobber aktivt med bærekraft og de er sertifisert av Biosphere Sustainable Lifestyle. Sertifiseringen bygger på FNs bærekraft utviklingsmål. Les mer om Biosphere Sustainable her.

Måltider

Sommer 2024:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.00-21.30.

Legger du til halvpensjon med drikke er ubegrenset med vann, brus, fatøl eller husets vin (hvit, rosé og rød) inkludert til middag.

Vinteren 2024/2025:
Inkludert:

  • Frokostbuffé

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.00-21.30.

Se film fra Cordial Mogán Playa

Alle hotell – Puerto de Mogán & Taurito

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og de tre bassengområdene er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det fine leilighetshotellet Cordial Magec Taurito med flott utsikt over havet. De pene leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.