Cordial Magec Taurito

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det fine leilighetshotellet Cordial Magec Taurito med flott utsikt over havet. De pene leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nytt og fint, stille rolig, fint bassengområde.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,3 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen lille, rolige Taurito og det helt nybygde, pene leilighetshotellet Cordial Magec Taurito! Her er det et bassengområde med basseng og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller samt håndkleservice mot depositum.

Fra hotellet kan man gå ned til den naturlige sandstranda som har solsenger og parasoller mot avgift. Det fins også mulighet til å utøve ulike vannsporter. Stranda er et kjent utgangspunkt for både snorkling og dykking. Vannet er som regel rolig her, men man må være på vakt for strømmer og dønninger også her.

Hotellet har en bufférestaurant der du kan innta frokost og middag. I poolbaren serveres lettere måltider på dagtid. Vil du trene så har hotellet et treningsrom

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeri mot avgift. Parkering mot avgift.

Taurito passer for de som vil ta det med ro i ferien. Her ligger det noen strandrestauranter og rett ovenfor stranda ligger et stort badeland (mot avgift). I badelandet er det vannsklier for hele familien. Her er det også solsenger for den som heller bare vil nyte sola.

Vil du ha flere restauranter å velge blant og shopping er det Puerto Rico som gjelder. Like nedenfor hotell Cordial Magec Taurito er det en bussholdeplass med forbindelser til blant annet Puerto Rico.

Transporten fra flyplassen til Cordial Magec Taurito tar mellom 1 time og 10 minutter til 2 timer og 30 minutter, avhengig av trafikk og kjørevei.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30
  • Middag kl. 18.00-21.00.

Legger du til halvpensjon er nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og de tre bassengområdene er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.