Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og de tre bassengområdene er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fine tre-roms leiligheter med to bad. Deilig med stille basseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tiltalende Cordial Mogán Valle er et fint leilighetshotell i klassisk kanarisk stil som ligger i Puerto de Mogan. Hotellet består av to bygninger med resepsjonsdelen i midten. Her finner du et herlig bassengområde med to basseng som er oppvarmet til minimum 22 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng og plaskebasseng, solsenger og parasoller. I samme område er det også to jacuzzier og solterrasse med solsenger.

To restauranter, hvorav en bufférestaurant som tilbyr frokost, lunsj og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant som er åpen til lunsj i vintersesongen. Lounge- og snackbar som serverer enklere retter til lunsj og underholdning om kveldene. Bar. Du har også tilgang til à la carte-restauranten, Los Guayres, som i 2022 ble tildelt en stjerne i Guide Michelin, og er i tillegg kåret til Kanariøyenes beste restaurant. Bordreservasjon kreves og den er åpen tirsdag-lørdag samt pent antrekk, langbukser for menn. Denne ligger på søsterhotellet Cordial Mogan Playa.

Daglige aktiviteter som vanngymnastikk. Treningsrom inkludert. Salinas Spa & Wellness med jacuzzi, opplevelses dusjer, badstue, dampbadstue og behandlinger, alle mot avgift. Bordtennis og biljard mot avgift. Kveldsaktiviteter og underholdning. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-8 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Barneaktiviteter fire timer om formiddagen og minidisko om kvelden. Lekeplass.

Wifi inkludert i hele hotellområdet. Strykejern og strykebrett på forespørsel. Parkering mot avgift. Myntvaskeri. Hotellet ligger cirka 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og cirka 800 meter fra stranda og den hyggelige havna med butikker, kaféer og restauranter. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Tilbudet om aktiviteter og fasilitetene tilpasses antallet gjester på hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30
  • Middag kl. 18.00-21.00.

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon er nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det fine leilighetshotellet Cordial Magec Taurito med flott utsikt over havet. De pene leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.